OSK Limit

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 41A

SZKOŁA Z KLASĄ (1) Podjęłam decyzję i zgłosiłam się na naukę do OSK Delta Plus . Profesjonalizm... Agnieszka DELTA PLUS najlepszy ośrodek (1) CO tu dużo pisać Marcin Żabicki aejaejaooooo nic tylko iść się zapisać;] Czerwik POLECAM (1) Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy. Mili ludzie i ogólnie profesjonalnie... Artur
SUPRE SUPER SSSSSSSSSSSSSSSSSSSSUPRE!!!!!! (1) Planujesz kurs prawa to tylko do DELTA PLUS!!!!! Naprawdę gorąco wszystkim... lakukazosia POLECAM!!! (1) Jestem bardzo zadowolona z moich 5 dodatkowych jazd przed egzaminem w tym... Monika Polecam serdecznie! (1) Polecam serdecznie naukę jazdy w szkole Delta Plus.Zajęcia teoretyczne są... Joanna Maciejczyk Blondyna :) (1) Podziękowania najpierw dla wszystkich panów instruktorów i Pani Grażynki :)... Andzia :) Genialna Szkoła (1) Naprawdę dobra szkoła nauki jazdy, można było zawsze sobie indywidualnie... Lost Iwona - opinia (1) Pani Grażynko, Panie Marcinie -DZIĘKUJĘ- zdałam za pierwszym razem, OŚRODEK... Iwona Super:)) (1) Cóż tu dużo się rozpisywać....po prostu REWELACJA!!!! :D Polecam wszystkim!!!:D Marta Polecam (1) Wszyscy tam są super, mili i z poczuciem humoru I co ważne z doświadczeniem... emilia SUPER :) (1) BARDZO MILE WSPOMINAM NAUKĘ JAZDY W DELTA PLUS Z MARCINEM, TO WŁAŚNIE MARCIN... ANIA SUPER ! (1) Nie bede sie za bardzo rozpisywac... zdalam za pierwszym razem i to chyba... Agata P. :) (1) Bardzo dobry ośrodek, przemili ludzie. Pan Marcin jest rewelacyjny,ma bardzo... Kasia ;) (1) Polecam wszystkim szkołę Delta Plus. Przemiła obsługa (p. Grażynka) i... Paula/Paulina EXTRA!!!!!!!!! (1) Z pewnoscia najlepszy osrodek szkolenia kierowcow!!! Bardzo mila atmosfera,... Michał J. Super :) (1) Przyłączam się do chóru piejącego hymny pochwalne na cześć szkoły p Marcina... Jacek G. Polecam!! (1) Delta Plus to chyba najlepszy ośrodek, zawsze miła atmosfera a jazda z... Misia Delta Plus (1) Zupełnie nie zgadzam się z poprzednimi opiniami.Mam wrażenie że chyba... J.Miszczuk Iwonka O. (pomarańczka) - opinia (1) Delta Plus to najlepsza szkoła dla tych, którzy chcą nauczyć się prowadzić... Iwonka O. (pomarańczka)