OSK Limit

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 41A

warto (1) Gdy zaczynałam kurs nie miałam wogóle pojęcia o prowadzeniu samochodu. Dzieki... Agata Serdecznie polecem :)) (1) Ośrodek naprawde godny polecenia...profesjonalni instruktorzy, miła obsługa,... Ewa DOSKONAŁA SZKOŁA !!! (1) Jedynie Delta Plus jest szkołą godną polecenia. Nikt nie przykłada takiej... Daniel
OK (1) Ośrodek pierwsza klasa, nauka przeprowadzona w miłej atmosferze i solidnie! okey ŚWIETNY OŚRODEK! (1) Jeśli chcesz bezstresowo ale skutecznie nauczyć się jeżdzić-wybierz DELTĘ... Kinderjajo Mariola - opinia (1) Pan Marcin jest rewelacyjnym instruktorem żałuję, że zgłosiłam się do niego... Mariola :) (1) Wszystkim osobą, które chcą nauczyć się jeździć polecam szkołę Pana Marcina.... izabelag Powaga (1) naprawdę polecam delte plus ! Pan Marcin wie jak nauczyć i co ważne nie... Marta Pan Marcin na prezydenta ;) (1) Bardzo fajny i wyluzowany człowiek, który nauczy Ciebie wszystkiego ;) Sebastian Konarski Rewelka (1) Wysoki poziom nauczania, rewelacyjne wyposażenie, ceny kursów bardzo... poziomka Delta plus na PLUS ;) (1) jeśli ktoś chce się nauczyć jeździć a przy tym naprawdę dobrze spędzić czas... Grocik Rewelacja:)naprawde polecam:) (1) " Zdałam za pierwszym razem!Marcin Żabicki jest wymagającym ale konkretnym... Tom@sz Super ośrodek (1) Gruntowne przygotowanie do egzaminu. Instruktor z powołaniem szybko... miko Ania - opinia (1) Jesli szukacie dobrego ośrodka to ten wlasnie taki jest!!!Naprawde... Ania Najlepszy ośrodek w Trójmieście !!!!! (1) Bardzo gorąco polecam ten ośrodek do zdawania prawa jazdy gdyż instrukor... Marek