OSK Limit

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 41A

Najlepsza szkoła w Trójmieście (2) Bardzo miła obsługa od pierwszej godziny wiedziałem że dobrze wybrałem.... Dominik Najlepsza szkoła w trójmiescie (2) Najlepsza szkoła w trójmiescie, wiecej luzu niż stresu. Profesjonalne... Anonim Najlepsi z najlepszych (1) Meeeega szkółka , polecam! a szczególnie Żabusia jest bardzo miły i super... SznapiSznap
Osk Delta Plus (2) Bardzo dziekuję za naukę i jazdę P.Marcinowi oraz P.Tomkowi.Chociaż nigdy nie... Andrzej nigdzie indziej - tylko w Delcie Plus! :) (1) Od kiedy wpadł mi do głowy pomysł, że i ja mogę być kierowcą nie miałam... Ania MASAKRA (4) Jak wyżej. Instruktorzy nie nadają się do wykonywanego zawodu. Pojęcie o... Paweł Wspaniali ludzie! :) (1) Jak dla mnie to jest najlepszy ośrodek w trójmieście, a szczególnie dlatego,... Klaudia POLECAM!!!!!! (1) Serdecznie polecam ten ośrodek nauki jazdy. Wszyscy są bardzo mili i... P.M. Najlepszy ośrodek świata. ! (1) Gorąco polecam ten ośrodek. Najlepsza nauka ,możliwość wyboru godziny teorii... Kamil Super Szkoła (1) Szybko prosto tanio bez problemów ugodowo Polecam Monka Gorąco polecam!!! (1) Bardzo sympatyczni i pomocni ludzie!Lekcje odbywały się w przemiłej... Jolanta Wyjątkowość miejsca tworzą ludzie!!! (1) OSK DELTA PLUS to miejsce, które tworzą profesjonalni ludzie z zawodową... Karola Delta plus, czyli najlepsi w mieście (1) O OSK Delta Plus można wypowiadać się w samych superlatywach. Przyszedłem... Sauszynek Serdecznie polecam (1) Bezstresowa nauka i jazdy, świetna kadra, profesjonalne podejście i dzięki... Michał C Polecam!!:) (2) Serdecznie polecam Delte. Na początku chodziłam do Śmierowskiego we... Kursantka Rewelacja :) (2) Zachęcam wszystkich, którzy planują zrobić kurs prawa jazdy do do... Ania OSK ? Delta Plus i bez gadania (2) Co można opisać o szkole Delta Plus ? Napisać można tylko w dobrym słowie.... Krzysztof Efektywnie i wesoło (2) Bardzo polecam szkołę, profesjonalna obsługa no i instruktor p.Marcin... Anna Nic dodać nic ująć :) (2) Moja Historia z kursem zaczęła się dość dawno i to w innym ośrodku... Ola delta plus GDAŃSK bora komorowskiego (1) Polecam tą szkołę jazdy , Teoria i Praktyka na 6 -tkę Rzetelna Firma !!! agnieszka