OSK Limit

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, gen. Tadeusza Bora-Komorowskiego 41A

Super (1) Szybko przeszedłem przez teorię teraz jestem już na jazdach, których nie... Maro Najlepsza szkoła (4) W trójmieście to najlepsza szkoła jazdy , instruktorzy bardzo kompetentni... Katarzyna najlepsza szkoła (1) Ośrodek godny polecenia !! zdałem za pierwszym dzięki osk limit!!! Karol
Super! (1) Instruktorzy bardzo mili wszystko tłumaczyli tak, że bez problemu nauczyłem... Luki Tomasz .Sz - opinia (1) Brakuje słów, by opisać co dziś czułem otrzymując wynik pozytywny egzaminu... Tomasz .Sz Zdecydowanie polecam :) (1) OSK Limit jest szkołą, która przygotowuje nie tylko do państwowego egzaminu w... S. POLECAM (1) Na prawdę polecam, szczególnie instruktor Pan Marcin, przemiły, fantastyczny... Karolina Super szkoła! (1) Moim zdaniem najlepsza w mieście. Doświadczeni instruktorzy, przemiła... Iza Limit- naprawdę gorąco polecam, świetni instruktorzy! (1) Początkowo zapisałem się do innego ośrodka, w skrócie było taniej, wiec... Jakub Jakubowski najlepsza szkoła w trojmieście! 100% Polecam. (1) Jestem bardzo zadowolona, i szczerze polecam tę szkoła wszystkim, którzy chcą... Iza Delta Plus - Naprawde polecam. (2) Goraco wszystkich zachecam do wybrania tej szkoly. Zajecia teoretyczne z... Katarzyna Polecam (2) Polecam Delta Plus. Jest tam bardzo przyjemna atmosfera wręcz rodzinna zawsze... Piter POLECAM (2) Wszystkim polecam właśnie tą szkółkę!!! Teoria i praktyka zdana za... A.B Kamila - opinia (2) Jak najbardziej polecam do korzystanie z ich usług ; D Atmosfera bardzo... Kamila Tomek jest Super - opinia (2) Przyjemnie profesjonalnie i bez stresu zarówno teoria jak i praktyka. Polecam... Tomek jest Super Najlepsza szkoła! (2) Na prawdę wszystkim polecam tą szkołę, teoria z Panią Grażynką prowadzona... Klaudia nikomu nie polecam! (3) Niestety nikomu nie polecam osk delta plus, a nawet serdecznie odradzam !... kursant Polecam !!!! (4) Chociaż kurs ukończyłam na początku bieżącego roku to bardzo miło wspominam... Anita Fajnie mimo stresu jaki się przeżywa :) (4) Jestem aktualnie kursantką Pana Marcina,i muszę powiedzieć że mimo tego że... Izabela Kardzis polecam wszystkim..Bardzo ale to bardzo mila obsluga:) (2) Zachecam wszystkich do korzystania z uslug DELTY PLUS....naprawde goraco... agniesia87