NIESOLIDNI (1) Kurs skończyłam, jeździć się zdecydowanie nie nauczyłam. Zaraz po kursie nie... JOAN Poziom niski... (1) Skończyłam kurs w tej szkole 4 lata temu, ale z kilku powodów nie... Iwona N. Uwaga, uwaga !!! (1) Witam, na wstępie chciałbym poruszyc sprawe teorii u Ryszarda Merty. Jest to... FQ gg 7246432
super (1) Instruktor P. Sebastian Latuszek młody bardzo dobrze przygotowany do swojego... Żan Wszystko w należytym porządku !!! (1) Serdecznie dziekuję za nauki z p. Sebastianem, zdałem za pierwszym razem.... Marcin unikajcie pana ryszarda (1) Nie wiem czy jeszcze ten pan pracuje ale jak chodziłem na kurs w 2009 roku to... igi NIE POLECAM!!!! (1) .......Co do p.Sebastiana to musze powiedziec że jest bardzo zmeczony i... Kursantka OK (1) Kurs zakończony, egzamin zdany :) Jeździłam z dwoma instruktorami:... Pat P O L E C A M ! (1) Jak najbardziej polecam tym którym zależy na zdaniu za pierwszym razem :) ,... Daniel b - opinia (1) Zupełnie nie zgadzam się z poprzednimi opiniami dotyczącymi nauki jazdy ze... b M - opinia (1) Polecam wszystkim ta szkole, jestem bardzo zadowolona z kursu a w... M opinia (1) Ogólnie to jestem zadowolona z kursy. Teoria przebiegła w taki sposób aby... XYZ pozytywna opinia (1) Chciał bym serdecznie podziękować za naukę panu Sebastianowi Latuszakowi za... Michał Staniszewski Raczej na nie (1) Nauka teoretyczna była na nawet wysokim poziomie. Wyjaśniono mi większość... Cezary M. - opinia (1) Osobiscie jestem zadowolona z kursu, a szczegolnie z jazd. Moja instruktorką... M. Jestem Na TAK (1) Polecam wszystkim którzy chcą nauczyć się jazdy oraz przepisów ruchu... Tomek Raczej na nie! (1) Szczególnie jeżeli chodzi o właściciela...niemiły! Jaś