OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

Świeżo upieczony kierowca :) (1) Jestem zadowolona z kursu, który został przebyty w bardzo szybkim tempie, bo... Zadowolona kursantka Godni polecenia :) (1) Po prostu są świetni ! Nauka przebiega w bardzo przyjaznej atmosferze,kurs... Martucha Obowiązkowo tylko Speed !!! (1) Do Ośrodka Szkolenia Kierowców Speed trafiłam przypadkowo, ale był to bardzo... Paulina
Co tu dużo mówić (1) Pan Janusz równy gość teoria przez niego prowadzona w 100% zrozumiała... Bartek S. polecam!!! (1) Polecam wszystkim ten Ośrodek. Naprawdę są świetni! Teoria prowadzona przez... Magda Super ośrodek (1) Profesjonalne zajęcia teoretyczne,prowadzone przez pana Janusza; prowadzący... Arleta Są świetni!! (1) Profesjonalnie poprowadzona nauka teoretyczna, prowadzona przez Pana Janusza,... Patryk OSK Speed jest wyjątkowy :) Polecam!! (1) Chciałbym wszystkim polecić ten ośrodek szkolenia !! Teoria która była... Mariusz Są świetni !! (1) Wykłady jak i praktyka z Panem Januszem rewelka ! Tłumaczy bardzo dokładnie.... Agata ;) ZDAŁEM ZA PIERWSZYM RAZEM!!!! (1) Polecam wszystkim ten ośrodek! Zdałem za pierwszym razem!!! Do egzaminu... Wojtek Lehr SUPER OŚRODEK (1) Polecam wszystkim ten ośrodek !!!! Profesjonalne podejście, miło i ciekawie... Łukasz BARDZO POLECAM ! (1) Wczoraj zdałem egzamin (za pierwszym razem!) i jestem naprawdę zadowolony :D.... Adam najlepsi! (1) mialam jazdy dodatkowe z Arturem, gorąco polecAM!!! Super tlumaczy zdalam po... Zadowolona Gorąco Polecam!!! (1) Egzamin zdany za 1 razem i to dzięki w 100% profesjonalnemu instruktorowi!!... Ania Zdałam za PIERWSZYM razem:) (1) Nie nie to nie żarty:) Wczoraj udalo mi się zdać egzamin i jestem z tego... Marta Polecam!!! (1) Na wykładach u Pana Janusza jest miło i sympatycznie, wiedza przekazana w... Kasia P. Wszystko na najwyższym poziomie (1) Wszystko na najwyższym poziomie, zarówno jazda jak i teoria. Zajęcia... mika Genialny! (1) Wykłady pana Janusza były bardzo interesujące, oparte na życiowych... Sandra POLECAM SPEED !!! (1) Bardzo mili i kulturalni ludzie. Trafiłam na dobrego wykładowce i super... Aneta :-) Pełen profesjonalizm !!! (1) Zdałam za 1-szym razem !!! Miałam to szczęście, jeździłam z Panem Januszem.... Małgosia :)