OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

gadna polecenia (1) Szkoła godna polecania. Cześć teoretyczna prowadzona ciekawie można szybko i... Uczennica OSK Speed - właściwy wybór:) (1) Wynik egzaminu - pozytywny! Pozytywny i w dodatku za pierwszym podejściem:)!... Kamila B. Mega (1) Wlasciwie ten osrodek powinien byc wzorem dla innych OSK. Goraco polecam,... Daniel
Naprawde Bardzo Mocno Polecam. (1) Bardzo gorąco polecam OSK Speed. Jak zaczynałem kurs nie umiałem kompletnie... Adrian SUUPER SPEED (1) Skoro to czytacie to pewnie nie wybraliście jeszcze OSK, w którym zacznie... Monika F. Opinia. (1) Siema :) Wykłady są prowadzone ciekawie, Pan Janusz jest osobą bardzo... Sebastian Chrystian-opinia (1) Czy chcielibyście naukę w miłej atmosferze? Czy chcielibyście w czasie... Chrystian JESTEŚCIE NAJLEPSI !!! :) (1) Zgadza się TO JEDYNA TAKA SZKOŁA W TRÓJMIEŚCIE!!! dzisiaj bylem odebrać swoje... Świeżo upieczony Kierowca! :) Natallia - opinia (1) Witam;) Zdałam egzamin za drugim podejsciem, ponieważ przy pierwszej próbie... Natallia Polecam! (1) Wykłady prowadzone były bardzo ciekawie ,dzięki czemu o wiele łatwiej... Robert Suuper! (1) Bardzo dobrze przeprowadzone zajęcia z części teoretycznej. Przemiła... Małgonia Polecam!!! (1) Wykłady są prowadzone przez pana Janusza w sposób jasny i ciekawy.... Ola Wszystko OK (1) Teoria prowadzona przez pana Janusza byla super przedstawiona. Jazdy z... Adrian POLECAM!!! (1) Miałam okazję korzystać z OSK SPEED, chciałam podzielić się opinią, ponieważ... aga Jesteście najlepsi !!! (1) Nie sądziłam, że egzamin zdam za pierwszym razem, a udało się!!!Zawdzięczam... kiki Rewelacja (1) wybierajac ta szkole sugerowalem sie ponizszymi opiniami i nie zawiodlem sie,... michal Polecam (1) Chciałbym polecić wszystkim OSK SPEED. Kilka godzin dodatkowych z Monika... Marek Gorąco polecam (1) Zdałam za pierwszym razem więc czuję się zobowiązana polecić ten ośrodek no i... Ania Gorąco polecam (1) Jesli Państwo szukają szkoły, a przede wszystkim fachowych instruktorów... Aga Polecam ! ! ! ; ) (1) Nie skorzystałam z wykładów w tym ośrodku i bardzo żałuję. Wybrałam inny... Daria