OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

3 razy tak!!! (1) Naprawdę warto.Zdałem za pierwszym razem.!!! Marcin TYLKO SPEED !!! (1) Siema. Myślałem, że nauka jazdy to cos stresującego. Na wykładach Pana... Sławek POLECAM WARTO (1) Jeżeli się zastanawiacie to z mojej perspektywy było tak cena bardzo... Maria
Super szkoła!!! (1) Szkoła naprawdę godna polecenia.Teoria prowadzona przez pana Janusza... Natalia Bardzo fajna szkola (1) Teoria przeprowadzona w bardzo ciekawy sposob, czesc prakryczna jeszcze... Kamila POLECAM ;) (1) Właśnie zdałam prawko i jestem bardzo zadowolona, że wybrałam ośrodek SPEED... Justyna :) PEŁNA PROFESKA!!!!!!! (1) KURS UKOŃCZONY, PRAWO JAZDY JUŻ W ZASIĘGU RĘKI!!!!!!!!!! FAJNI FACHOWCY... DI Wszystko na najwyższym poziomie! (1) Egzamin zdałem za pierwszym razem bez problemu. Moim instruktorem był Pan... Kondi91 Warto Skorzystać Polecam!!! (1) Szkołę polecił mi znajomy. Nie zawiodłam się, naprawdę było warto, akurat... Margi Polecam WSZYSTKIM! (1) Zgadzam się z przedmówcami, wszystko świetnie! Sami Polecam wszystkim ;)) (1) Kurs swój odbyłam w innym ośrodku. Niestety po kolejnym "oblanym" egzaminie... Monia POLECAM W 100% (1) Dlaczego OSK Speed? Zajęcia prowadzone przez p. Janusza były wyczerpujące i... Karolina Rewelka ! (1) Po trzykrotnym oblaniu egzaminu praktycznego,postanowiłem zmienić instruktora... Artur F. Prfesjonalnie i bez zadnych stresów (1) Polecam w 100% pełen profesjonalizm, duża umiejętność przekazywania i... Paweł Naprawdę warto !!! (1) Słyszałam wiele,bardzo wiele, dobrych , aż za dobrych opini,podchodziłam do... Wiki Jestem pod wrażeniem!!! (1) Naczytałam się opinii o OSK SPEED, zaryzykowałam, poszłam... I trafiłam w... Abi SUPER SUPER !! (1) W tej szkole nauki jazdy wszystko jest SUPER .Super jest wykładowca który... Zadowolona . WIELKIE DZIĘKI !!! (1) Teoria super ,pan Janek jest naprawdę konkretny ,bez lania wody.Natomiast... Bardzo zadowolona. I tak właśnie powinno być :) (1) Speed to na prawdę wspaniały ośrodek. Teoria z panem Januszem przekazana w... Patryk Bez jazd z rana u Pana Jana, czułam się zdezorientowana. :)) (1) Każdemu życzę tak świetnego i wyluzowanego instruktora, ktory prowadzi... Domino