OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

TYLKO SPEED (1) SPEED to ośrodek dość "młody" na trójmiejskim rynku. Jednak połączenie... Gosia Szok !!! (1) Parę godzin dodatkowych z panem Jankiem i egzamin zdany. Wielkie dzięki Gosia. Gosia Joanna O. - opinia (1) Polecam wszystkim OSK Speed, ponieważ w bezstresowy i profesjonalny sposób... Joanna O.
Polecam :) (1) Polecam OSK Speed, bardzo profesjonalny kurs, teoria przeprowadzana w bardzo... Maciek POLECAM SPEED :) (1) Polecam SPEED, a szczególnie jazdy z Arturem :) rewelacyjna atmosfera i... Martyna Polecam! (1) Bardzo dobry i profesjonalny ośrodek. Szczerze polecam! Miałam okazję i... justyna Wielkie dzięki. (1) Prawko zdane za pierwszym razem.To wszystko zasługa OSK SPEED. Pozdrawiam. D... Polecam !!! Zdałam za pierwszym razem. (1) Panie Januszu chciałam Panu serdecznie podziękować za zaangażowanie i... Ewa Super!!!!! :) (1) Gorąco polecam ośrodek szkolenia SPEED!!!Profesjonalne wyposażenie... Młoda Super! (1) Nie ma to jak z rana iść na jazdy do Pana Jan(k)a. OSK SPEED ulicami miasta... Magda :) (1) Nie wiedzialam ze pojdzie tak rewelacyjnie. Wspaniali ludzie, swietna... Weronika Polecam!!!!!!!!!!!!! (1) Najleposz szkolka w trojmiescie!!!!!!!! Artur POLECAM!!! podziękowania dla pana Mateusza!!! (1) Uczyłam się w innej szkole, ale po 3 niezdanych egzaminach dokupiłam jazdy u... Kasia Polecam! (1) Po dwóch latach od niedanego egzaminu wziąłem w SPEED dodatkowe godziny dla... Marek polecam (1) jak sama nazwa wskazuje speed-szybko , ladnie , pieknie :) polecam pana Janusza Jarek SPEED-Fachowo, sympatycznie, szybko ;) (1) OSK SPEED polecam każdemu kto chce nauczyć się jeździć samochodem!!! Artur... Dominika Polecam wszystkim !!! zdałam za pierszym razem !!! :) (1) Właśnie skończyłam kurs w szkole speed, polecam wszystkim tę szkołę - zdałam... danusia POLECAM!!! NAPRAWDĘ SUUUPER!!! (1) Chciałam się podzielić informacją dla tych wszystkich z Państwa którzy, nie... Dorota Naprawdę warto. (1) Pozdrowienia dla pani w biurze,bardzo sympatyczna i odpowie na każde... - Pełen profesjonalizm!!! (1) Teoria w bardzo przystępnej formie,naprawdę polecam.A jazdy,jazdy poprostu... Ola