OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

polecam (1) Pełen profesjonalizm. Miła atmosfera. Gorąco wszystkim polecam:) Najlepszą... Natalia GORĄCO POLECAM W 100% !!! (1) Szczerze i gorąco polecam wszystkim ten ośrodek. Precyzja, rzetelność,... Agnieszka (od Konrada) POLECAM W 100% (1) Szkoła godna polecenia, indywidualne podejscie do kursanta mysle ze... Izabela B.
Polecam :) (1) Wykłady prowadzone w profesjonalny sposób oraz bardzo ciekawie. Jazdę miałam... Ola Polecam! (1) Korzystałem z usług OSK Speed (dodatkowe godziny po tragicznie... Kursant POLECAM WSZYSTKIM (1) Wykupione godziny w tym ośrodku, były czymś w 100% trafionym.Jeżdziłam pod... zadowolony klient Prawko w kieszeni dzięki Mateusz:) (1) Ośrodek jest świetny , mój instruktor Mateusz zawsze cierpliwy , dowcipny a... Mika Rewelacja (1) Polecam ośrodek speed szczególnie Mateusza F. Miesiąc temu nie wiedziałam... Iwona REWELKA (1) SPEED polecam wszystkim optymistom i pesymistom, z doświadczeniem lub bez,... ądam TYLKO SPEED (1) Nie jest łatwo wybrać dobry ośrodek nauki jazdy, bowiem jest ich zbyt dużo.... KIEROWCA Polecam!! (1) Chcesz zdać egzamin? Tutaj masz to jak w banku! Jazdy były świetne, teoria... Damian Koszewski Zdecydowanie POLECAM ! (1) Prawko zdane za pierwszym razem.To wszystko zasługa Pana Adama. Pozdrawiam. Patryk Zdecydowanie tak!!! (1) Szczerze polecam szkołę "Speed". Dobre przygotowanie teoretyczne (bardzo... Adrian Lis O.S.K. SPEED (1) Pozdrowienia dla Pana Janusza.. Najlepszy Szef Na Świecie... to po pierwsze,... Madzia Wiesz, co to znaczy "SPEED"? :-) (1) SPEED = S jak szybko, P jak punktualnie, E jak energicznie, E jak... Agata ZASTANÓW SIĘ... (1) Jeśli szukasz OSK dobrze się zastanów. Nie polecam SPEED tym, którzy: -... Ala Wielkie dzięki Panie Janku (1) Dziękuje za okazane zrozumienie i cierpliwość, i za to że mogę wyjechać już... madzia Bardzo wielkie DZIĘKUJĘ!!!! POLECAM :) (1) Jestem absolwentką Szkoły Jazdy SPEED, zdałam za pierwszym razem, cóż pisać... jogi Brawo. (1) Wszystko na najwyższym poziomie,zdane za pierwszym razem. Wielkie dzięki... Dorota polecam :) (1) Serdecznie polecam ten ośrodek ;-) a w szczególności pana Mateusza - bardzo... Michał