OSK Speed

Kursy prawa jazdy

Gdańsk, Gnilna 2

:) (1) Nie wiedzialam ze pojdzie tak rewelacyjnie. Wspaniali ludzie, swietna... Weronika Polecam!!!!!!!!!!!!! (1) Najleposz szkolka w trojmiescie!!!!!!!! Artur POLECAM!!! podziękowania dla pana Mateusza!!! (1) Uczyłam się w innej szkole, ale po 3 niezdanych egzaminach dokupiłam jazdy u... Kasia
Polecam! (1) Po dwóch latach od niedanego egzaminu wziąłem w SPEED dodatkowe godziny dla... Marek polecam (1) jak sama nazwa wskazuje speed-szybko , ladnie , pieknie :) polecam pana Janusza Jarek SPEED-Fachowo, sympatycznie, szybko ;) (1) OSK SPEED polecam każdemu kto chce nauczyć się jeździć samochodem!!! Artur... Dominika Polecam wszystkim !!! zdałam za pierszym razem !!! :) (1) Właśnie skończyłam kurs w szkole speed, polecam wszystkim tę szkołę - zdałam... danusia POLECAM!!! NAPRAWDĘ SUUUPER!!! (1) Chciałam się podzielić informacją dla tych wszystkich z Państwa którzy, nie... Dorota Naprawdę warto. (1) Pozdrowienia dla pani w biurze,bardzo sympatyczna i odpowie na każde... - Pełen profesjonalizm!!! (1) Teoria w bardzo przystępnej formie,naprawdę polecam.A jazdy,jazdy poprostu... Ola POLECAM (1) jestem bardzo zadowolony ze speed'a POLECAM Andi OK (1) Wszystko jest ok.Egzamin zaliczony za pierwszym razem.Wielki podziw dla pana... L. Azjatka - opinia (1) po prostu super szkoła :) Azjatka Polecam gorąco ośrodek speed (1) Panie Janku zdałam za pierwszym razem wielkie dzięki !!! Monika ZDECYDOWANIE POLECAM :))) (1) Świetna szkoła. Zajęcia teoretyczne - konkretne, rzeczowe i w ciekawy sposób... mirka Nie za pierwszym ale egz. zdany i to jest najważniejsze.... (1) a szkółkę szczerze polecam :) Kasia Jakub - opinia (1) Świetna szkoła, bezstresowe nauczanie, Polecam wszystkim tą szkołę. Jazdy... Jakub SPIDEM :D POLECAM ! ! ! (1) Wszystkim chcącym nauczyć się dobrze jeździć : Teoria - Wysoki poziom... Arek super ekstra (1) Panie Janku wielkie dzięki.Zdałam za pierwszym razem D. Super! (1) zgadzam się ze wszystkimi a nawet bardziej! Monika