OSK eL-prawko

Kursy prawa jazdy

Wejherowo, Rybacka 12

el-prawko (1) Serdecznie polecam szkółkę EL-PRAWKO, fachowi instruktorzy, pełen profesjonalizm Anna POLECAM! (1) Wspaniali instruktorzy, egzaminy zdane za pierwszym razem, bardzo miła... Klaudia Gorąco polecam szkółkę El-prawko! (1) Z czystym sumieniem polecam tą szkółkę oraz Pana Krzysztofa i innych... Jakub Gruba
:) (1) Serdecznie polecam pana Krzysztofa i El prawko.Po kilku lekcjach egzamin... Marta Rewelacja (1) Wspaniali instruktorzy, spokojnie i rzetelnie podchodzą do kursanta, dzięki... Grzegorz Witzling Rafał - opinia (1) Polecam w 100 % Pełen profesjonalizm Rafał POLECAM szkółkę! (1) Super atmosfera i cierpliwi, doświadczeni instruktorzy. Pan Krzysztof i Pan... Laura Gorąco Polecam !! (1) Gorąco polecam szkołe jazdy eL-prawko. Pan Krzysztof Greszta jest naprawdę... Natalia polecam (1) Szybko,sprawnie i co najważniejsze skutecznie :-) wykładowcy z przygotowaniem... Adam Gorąco polecam (1) Przed egzaminem wykupiłam godziny u Pana Krzyśka i nie żałuję. Wspaniały... Paulina eL-Prawko O.S.K. Krzysztof Greszta - polecam :) (1) Miałam przyjemność odbyć kilka dodatkowych godzin u Pana Krzysztofa. Dzięki... Ania H. Goraco polecam! (1) Zakonczylam właśnie kurs prawa jazdy w tym ośrodku. Miałam przyjemność uczyć... Madzia Zdecydowanie najlepsza szkoła w mieście :) (1) Jeżeli należysz do osób, które uważają, że prawo jazdy jest nie dla nich i... Julian Szczerze polecam! (1) Jestem w 100% zadowolona z efektów nauki która podjęłam w tym ośrodku.... Agi Polecam (1) Profesjonalne przygotowanie do egzaminu + cierpliwość, wyrozumiałość pana... Natalia POLECAM!!! (1) Znakomici instruktorzy oraz miła i przyjazna atmosfera. Gwarancja pełnego... Tomasz Daria - opinia (1) Pełen profesjonalizm! :) Pan Krzysztof (instruktor) przemiły, cierpliwy i tak... Daria El-Prawko ;-) (1) najlepsza szkoła jazdy w Wejherowie ;-) profesjonalne podejście do kursanta,... Agnieszka Było super! (1) Świetne podejście instruktorów do kursanta. Wszystko dokładnie tłumaczą, a w... Tomek Polecam. (1) Szczerze polecam ten OSK. Bardzo pozytywna atmostera, profesjonalne podejście... Grzegorz