OSK eL-prawko

Kursy prawa jazdy

Wejherowo, Rybacka 12

Tylko El-prawko! (1) Co tu dużo pisać. Dawno temu zrobiłem kurs i zaliczyłem 3 nieudane podejścia... Tomek Bez zarzutu (1) Dla mnie-było idealnie. Był czas na śmiech ale i naukę. Świetna atmosfera! Anonim prawo jazdy (1) Oceniam szkołę prowadzoną przez Pana Krzysztofa na 6. Instruktorzy bardzo... Daria
Opinia (1) Gorąco polecam zapisy w tej szkole. Wiedza którą przekazują profesjonalni... Kursantkaa Super szkola☺ (1) Wybierając ,,el-prawko,,możecie być pewni ze na pewno zostaniecie dokładnie... DAMIAN Najlepsza szkola jazdy !! (1) Witam i polecam wszystkim właśnie tą szkołę jazdy. Zdałem za pierwszym razem... Dawid Nauka jazdy na najwyższym poziomie ! (1) Z czystym sumieniem polecam szkołę nauki jazdy ,,El prawko " Instruktorzy... Nati Polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z usług el-prawko, nie zamieniłabym na żadną inną... Paulina A. Pozytywnie (1) Jak najbardziej polecam, miła bezstresowa nauka jazdy Sebastian Polecam (1) Bardzo profesjonalna szkoła. Miałam przyjemność jeździć z Panem Krzysztofem... Ania Idźcie wszyscy do El-prawko! :D (1) Super szkoła z jeszcze lepszym instruktorem, panem Krzysztofem. Polecam... Dawid Najlepsza szkoła jaka może być! (1) Atmosfera strasznie przyjazna, podejście Instruktorów rewelacyjne. Zero... Łukasz Gurski Filip - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę! Bardzo mili instruktorzy którzy przede... Filip Anonim - opinia (1) Gorąco polecam tę szkołę. Co prawda miałam kilka problemów z formalnościami,... Anonim POLECAM " EL-PRAWKO" (1) W mojej ocenie to najlepszy OSK w Wejherowie. Super profesja i cierpliwość... Marcin.p Świetna szkoła! (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Miałem przyjemność poznać Pana... Rafał Polecam! (1) Zdecydowanie najlepsza nauka jazdy w okolicy. W krótkim okresie czasu... Krzysi Polecam wszystkim ! (1) Świetna szkółka dla osób, które zaczynają swoją przygodę z prawem jazdy !... Jakub Cierocki Elprawko (1) Oceniam na 6, najlepsza szkoła jazdy!!! Bardzo polecam Klaudia Bardzo polecam! (1) Szkołę jazdy Pana Krzysztofa oceniam niesamowicie pozytywnie! Instruktorzy... Daria Darznik