OSK eL-prawko

Kursy prawa jazdy

Wejherowo, Rybacka 12

Polecam (1) Bardzo profesjonalna szkoła. Miałam przyjemność jeździć z Panem Krzysztofem... Ania Idźcie wszyscy do El-prawko! :D (1) Super szkoła z jeszcze lepszym instruktorem, panem Krzysztofem. Polecam... Dawid Najlepsza szkoła jaka może być! (1) Atmosfera strasznie przyjazna, podejście Instruktorów rewelacyjne. Zero... Łukasz Gurski
Filip - opinia (1) Bardzo serdecznie polecam tę szkołę! Bardzo mili instruktorzy którzy przede... Filip Anonim - opinia (1) Gorąco polecam tę szkołę. Co prawda miałam kilka problemów z formalnościami,... Anonim POLECAM " EL-PRAWKO" (1) W mojej ocenie to najlepszy OSK w Wejherowie. Super profesja i cierpliwość... Marcin.p Świetna szkoła! (1) Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Miałem przyjemność poznać Pana... Rafał Polecam! (1) Zdecydowanie najlepsza nauka jazdy w okolicy. W krótkim okresie czasu... Krzysi Polecam wszystkim ! (1) Świetna szkółka dla osób, które zaczynają swoją przygodę z prawem jazdy !... Jakub Cierocki Elprawko (1) Oceniam na 6, najlepsza szkoła jazdy!!! Bardzo polecam Klaudia Bardzo polecam! (1) Szkołę jazdy Pana Krzysztofa oceniam niesamowicie pozytywnie! Instruktorzy... Daria Darznik Polecam! (1) Polecam wszystkim! Najlepszy ośrodek i instruktorzy. Wszystko bardzo... Natalia Polecam (1) Jestem pewnie z tych wielu osób co nie wierzyło w swoje możliwości i prawo... Agata Polecam wszystkim ośrodek el-prawko (1) Jeżeli chcesz spełnić swoje marzenie i zdać za pierwszym razem egzamin to... Klaudia Polecam! (2) Dla wszystkich niezdecydowanych, jaką szkołę jazdy wybrać, bardzo plecam... Kamilla Super ośrodek szkoleniowy! El-prawko (1) Z czystym sumieniem mogę polecić el-prawko pod każdym względem. Ceny są... Magda Polecam,bardzo dobra szkoła (1) Polecam wszystkim którzy myślą,że to niemożliwe. Zdałam teorie i praktyczny... Anna Super OSK, fachowi, sympatyczni i pomocni instruktorzy (1) Bardzo dobry OSK. Naprawdę godny polecenia, wszystkie informację są... Rafał El prawko nie polecam (1) Witam serdecznie, to co się tam obecnie dzieje to są jakieś kpiny. Chaos i... Kuba Pan Piotr wzorowym instruktorem (2) Polecam wszystkim szkółkę el-prawko. Pan Piotr, który mnie uczył jest... Igor