OSK eL-prawko

Kursy prawa jazdy

Wejherowo, Rybacka 12

Kasia - opinia (1) Polecam szkołę El-Prawko!!! Teoria z Panem Piotrem dała dużo wiedzy oraz... Kasia Super Szkoła (2) Serdecznie polecam,szczególnie instruktora,Pana Macieja Szomborga Łukasz Witbrodt Najlepsza szkola jazdy (1) Testy zdane za pierwszym razem.Jazda za pierwszym razem!Dziekuje panu... Marek B
Polecam! (1) Bardzo polecam, fachowo wszystko wytłumaczone, dużo empatii, zero stresu... Joanna Najlepszy szkoła jazdy :) (1) Tuż po zdanych egzaminach mogę każdemu serdecznie polecić szkołę el-prawko.... Anna prawo jazdy el-prawko (1) Po 10 latach przerwy od ostatniego podejścia do egzaminu praktycznego na... Ola Najlepsza szkoła jazdy! (1) Dzięki atmosferze panującej na zajęciach z teorii oraz na jazdach nie da... Oliwia Węsierska Polecam!!!!! Zdane (1) Polecam bardzo, Pan Krzysztof bardzo miły wszystko wytłumaczy jest porostu... Gosiaczek Prawo Jazdy kat.B (1) Bardzo polecam! Świetna atmosfera i wspaniali instruktorzy! Klaudia Polasik Moja opinia (1) Super, polecam ośrodek szkolenia EL-PRAWKO. Wyśmienite podejście do kursantów... Małgorzata Tempska Dziękuję i polecam z całego serca! (1) Najwyższy poziom nauczania - cierpliwość, poczucie humoru, cierpliwość,... Marta W Serdecznie Polecam (1) Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy . Idealne przygotowanie do egzaminu ,... Katarzyna El-Prawko ;D (1) Polecam El- Prawko, dużo się nauczyłam i dziękuje Panu Krzysztofowi za miłą i... Patrycja B-Automat ;) super szkola (1) El-prawko - najlepsza szkola, jak najbardziej moge polecic :) instruktorzy... Nieznany Polecam bardzo serdecznie (1) Uważam, że nie mogłam trafić do lepszej szkoły jazdy niż el-prawko. Kursy na... Agata Plotzka Najlepsza szkoła jazdy! (1) Polecam wszystkim ;) Sposób nauczania bardzo profesjonalny, instruktorzy mają... Emil Grabowski Tylko El-prawko! (1) Co tu dużo pisać. Dawno temu zrobiłem kurs i zaliczyłem 3 nieudane podejścia... Tomek Bez zarzutu (1) Dla mnie-było idealnie. Był czas na śmiech ale i naukę. Świetna atmosfera! Anonim prawo jazdy (1) Oceniam szkołę prowadzoną przez Pana Krzysztofa na 6. Instruktorzy bardzo... Daria Opinia (1) Gorąco polecam zapisy w tej szkole. Wiedza którą przekazują profesjonalni... Kursantkaa