OSK eL-prawko

Kursy prawa jazdy

Wejherowo, Rybacka 12

Wyszczekana - opinia (1) Pan Krzysztof najlepszy instruktor ma anielska cierpliwość. Uczy świetnie... Wyszczekana Michał Tarnawski - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam ! Michał Tarnawski Ewelina - opinia (1) Szkoła godna polecenia egzaminy zdałam za pierwszym razem . Ewelina
Michał - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, nie mam żadnych zastrzeżeń. Obydwa egzaminy zdane za... Michał Dawid - opinia (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm w każdym aspekcie. Dawid Kinga - opinia (1) Z całego serca polecam. Podczas szkolenia praktycznego jeździłam z Panem... Kinga Zuzanna - opinia (1) Bardzo polecam każdemu! Wszyscy instruktorzy od podstaw przygotują do... Zuzanna Andrzej - opinia (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Bardzo miły instruktor P. Piotr Panie... Andrzej Patrycja - opinia (1) Polecam A Panu Piotrowi.B bardzo dziękuję z całego serca za fantastyczne... Patrycja Monika B - opinia (1) Polecam!!! Najlepszy ośrodek!! Cierpliwość, wyrozumiałość. Spokój. Monika B Jola - opinia (1) Polecam z całego serca OSK El-prawko. Szybko i bezstresowo od podstaw... Jola Hayk - opinia (1) Bardzo dobra atmosfera. Instruktory sa najwyszim pozjome. Mozna sie uczyc... Hayk Agata - opinia (1) Wszystko szło sprawnie, mili instruktorzy. Teoria i praktyka zdana za 1! Agata Iwona W. - opinia (1) Bardzo gorąco polecam :)) zdałam za 1 razem :)) Instruktorzy bardzo... Iwona W. El-prawko (1) Wybrałam El-prawko z polecenia znajomej. Nie żałuję:) Dodatkowym plusem była... Sylwia Kasia - opinia (1) Polecam szkołę El-Prawko!!! Teoria z Panem Piotrem dała dużo wiedzy oraz... Kasia Super Szkoła (2) Serdecznie polecam,szczególnie instruktora,Pana Macieja Szomborga Łukasz Witbrodt Najlepsza szkola jazdy (1) Testy zdane za pierwszym razem.Jazda za pierwszym razem!Dziekuje panu... Marek B Polecam! (1) Bardzo polecam, fachowo wszystko wytłumaczone, dużo empatii, zero stresu... Joanna Najlepszy szkoła jazdy :) (1) Tuż po zdanych egzaminach mogę każdemu serdecznie polecić szkołę el-prawko.... Anna