OSK eL-prawko

Kursy prawa jazdy

Wejherowo, Rybacka 12

Maja - opinia (1) Trafiłam na najlepszego instruktora, egzamin zdany za pierwszym razem.... Maja Nikola - opinia (1) Bardzo dziękuję p.Krzysztofowi Darskiemu za przygotowanie do egzaminu,... Nikola Kuba - opinia (1) Bardzo dobra szkoła, super instruktor p. Krzysztof Darski, znakomicie nauczył... Kuba
Paulina - opinia (1) Polecam ! Polecam ! Polecam ! Zaczynałam ze strachem, nie siedziałam... Paulina Elwira - opinia (1) Witam wszystkich którzy szukają szkoły uwierzcie lepszej nie znajdziecie... Elwira Wyszczekana - opinia (1) Pan Krzysztof najlepszy instruktor ma anielska cierpliwość. Uczy świetnie... Wyszczekana Michał Tarnawski - opinia (1) Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam ! Michał Tarnawski Ewelina - opinia (1) Szkoła godna polecenia egzaminy zdałam za pierwszym razem . Ewelina Michał - opinia (1) Bardzo polecam szkołę, nie mam żadnych zastrzeżeń. Obydwa egzaminy zdane za... Michał Dawid - opinia (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm w każdym aspekcie. Dawid Kinga - opinia (1) Z całego serca polecam. Podczas szkolenia praktycznego jeździłam z Panem... Kinga Zuzanna - opinia (1) Bardzo polecam każdemu! Wszyscy instruktorzy od podstaw przygotują do... Zuzanna Andrzej - opinia (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy. Bardzo miły instruktor P. Piotr Panie... Andrzej Patrycja - opinia (1) Polecam A Panu Piotrowi.B bardzo dziękuję z całego serca za fantastyczne... Patrycja Monika B - opinia (1) Polecam!!! Najlepszy ośrodek!! Cierpliwość, wyrozumiałość. Spokój. Monika B Jola - opinia (1) Polecam z całego serca OSK El-prawko. Szybko i bezstresowo od podstaw... Jola Hayk - opinia (1) Bardzo dobra atmosfera. Instruktory sa najwyszim pozjome. Mozna sie uczyc... Hayk Agata - opinia (1) Wszystko szło sprawnie, mili instruktorzy. Teoria i praktyka zdana za 1! Agata Iwona W. - opinia (1) Bardzo gorąco polecam :)) zdałam za 1 razem :)) Instruktorzy bardzo... Iwona W. El-prawko (1) Wybrałam El-prawko z polecenia znajomej. Nie żałuję:) Dodatkowym plusem była... Sylwia