OSK eL-prawko

Kursy prawa jazdy

Wejherowo, Rybacka 12

super!!! (1) Polecam z całego serca !!! W szczególności pana Krzysztofa (pan Maciej też... Basia Szkoła nauki jazdy el-prawko godna polecenia (1) Witam wszystkich zainteresowanych, z miłą chęcią polecam tą szkołę nauki... Marcin W. Najlepsza Szkoła (1) Jestem Bardzo zadowolony!!!Kontakt z Panem Krzysztofem na najwyższym poziomie... Robert
Najlepsza szkółka (1) Bardzo polecam szkołe ! Pan Maciej ma anielską cierpliwość za to Pan... Karolina Jedna z najlepszych! (1) Jestem bardzo zadowolona z jazd. Miałam problem żeby zdać prawo jazdy parę... Monika Bardzo dobra szkoła jazdy (1) Instruktorzy byli przyjaźni i merytoryczni, mile zaskoczyło mnie to jak... Mateusz Polecam wszystkim tę szkółkę.Doświadczeni instruktorzy i dobra cena kursu. (2) Warto tam uczą jeżdzić a nie żdzierają pieniędzy . Polecam p. Krzysztofa i... EWELINKA Polecam (1) Bardzo dobra szkoła nauki jazdy! Szczególnie polecam pana Krzysztofa i pana... Ola Gorąco polecam (1) Super szkoła, super instruktor Pan Krzysztof, polecam automat kat. B piekne... Maria Bordin POLECAM (1) Serdecznie poleca te szkole wszystkim! Spelnia wszystkie wymagania. Dobrze... Dominika Polecam!!! (1) Świetna szkoła. Pan Krzysztof to świetny, profesjonalny instruktor. Kinga Kasia - opinia (1) Polecam wszystkim. Mila atmosfera i pelen profesjonalizm. Kasia Szkoła prawa jazdy - godna polecenia (1) Same szóstki dla p. Krzysia Greszty za świetny ośrodek szkolenia kierowców... Anita Szczypior polecam!!!! (1) Gorąco polecam wszystkim którzy mają zamiar samodzielnie poruszać się po... Gosia Polecam! (1) Gorąco polecam szkółkę el- prawko! Profesjonalni instruktorzy, a w... Paulina POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Polecam szkółkę bardzo serdecznie. Zależało mi na szybkim kursie, ponieważ... SEBASTIAN Super (1) Bardzo mila atmosfera i genialne metody nauczania. Kazdy instruktor jest... Dobrawa Polecam !!! (1) Bardzo polecam szkołę EL-PARWKO. Doświadczeni, profesjonalni i cierpliwi... Agnieszka ;) SUPER SZKOŁA (1) Polecam wszystkim tą szkółkę. Super uczą, pełen profesjonalizm i super... Paweł polecam :) (1) Bardzo polecam szkołę EL-PARWKO. Doświadczeni, profesjonalni i cierpliwi... Ania