Rodziłam 19.09.2014 r. (1) Rodziłam 19.09.2014 r. i powiem szczerze, że ogólnie jest ok. Nie liczcie na... meba kliniczna (1) witam do szpitala trafilam 12.06.2014roku na patologie ciazy na ten oddzial... magda przyjazny szpital :-) (1) Jestem bardzo zadowolona, bylam na patologii ciąży kilka dni i potem tam... magdalena
Podziękowanie (1) Przebywałam na leczeniu na Oddziale Ginekologii na przełomie lutego i marca... ID Wspaniałe położne na patologii ciąży (1) Trudno polecać szpital, który na dodatek dedykowany jest "najtrudniejszym"... Pacjentka z Gdańska koszmar ! (1) W trakcie ciąży pojechałam do tego szpitala , ponieważ zaczęłam mocno krwawić... monika Naprawdę dobra opieka (1) Gdy byłam w ciąży odwiedziłam w tym szpitalu oddział patologii 3 razy i za... Szczęśliwa mama Wiecznie brak miejsc dla kobiet po terminie (1) Cztery razy odmówiono przyjęcia małżonki na oddział patologii , dwa razy po... jarko Wspaniała obsługa. (1) Trafiłam do tego szpitala z poronieniem.Bardzo się bałam bo nigdy wcześniej... Monika B.-K. Duże zmiany (1) dobra opieka , profesjonalne podejście , uczuciowe ,życzliwe pielęgniarki z... Handzia Prof.J.Emerich (1) Jestem zrozpaczona, dowiedzialam sie, ze profesor J. Emerich przeszedl na... chora r.j.