Pani Ola -gwarancja profesjonalizmu (1) Do Pani Oli trafilismy z malzonka czytajac opinie. Zadna nie jest przesadna w... EKW ocena (1) Zachęcona wpisami opiniującymi, uwagami i spostrzeżeniami znajomych,... Sł. R.z Hamburga Polecam panią Aleksandrę Wójcik (1) Serdecznie polecam Panią Aleksandrę Wójcik. Pani Ola jest osobą bardzo... Aneta
Sprzedaż mieszkania. (1) Nie było mi łatwo sprzedać mieszkania gdyż mieszkam za granicą,rzadko bywam... Alina Polecam Panią Olę (1) Bardzo dobre podejście do klienta, pomoc merytoryczna na najwyższym... Alicja The Best Agent in Tricity (1) Hi, All! It is my pleasure to recomend the Odrzywolska & Wójcik Nieruchomości... Pidoprygora Dmytro Szczerze polecam Odrzywolska & Wójcik Nieruchomości! (1) Research robiliśmy przez internet. Początkowo wybrałam 2 biura po rozmowie... Marta Pełen profesjonalizm i super współpraca (1) Gorąco polecam panią Joannę Wójcik jako pośrednika nieruchomości. Bardzo miły... Krzysztof Polecam współpracę z Panią Aleksandrą Wójcik! (1) Pani Aleksandra jest osobą kompetentną, konkretną, profesjonalną, nastawioną... Honorata Najlepszy pośrednik-Aleksandra Wójcik (1) Panią Olę znaleźliśmy przez Internet, szukając osoby z dobrymi opiniami i... Sylwia i Irek Отзыв (1) Joanna помогла... Sergey Odrzywolska&Wójcik 6 to za mało ! (1) Współpracowałem z wieloma biurami nieruchomości ale nigdy dotąd nie spotkałem... Pan Bob Katerina - opinia (1) Большое... Katerina Albo polecać, albo korzystać ........ (1) Cóż można jeszcze dodać, wszystko co zostało napisane we wcześniejszych... Andrzej Kolejny raz pełen profesjonalizm i niezawodność !!! (1) Zdecydowałam się na wynajem mieszkania, zakupionego za pośrednictwem firmy... Basia Najlepsze biuro w TROJMIESCIE! (1) Zakup mieszkania jest poważną inwestycją, stąd podjęłam decyzję, że w... Basia Szybko, sprawnie, rzetelnie- polecam! (1) Rzetelnie udzielane informacje na temat zakupu mieszkania, szybkie... Joanna N. Pełen profesjonalizm! (1) Po raz drugi skorzystaliśmy z usług biura Odrzywolska & Wójcik Nieruchomości... Michał Bardzo polecam! (1) Gorąco polecam Panią Olę Wójcik jeśli chodzi o rynek nieruchomości. Bardzo... Rafał Bardzo profesjonalna obsługa (1) Wspólnie z mężem serdecznie polecamy firmę Odrzywolska & Wójcik... Martyna i Michał