Ola_85 - opinia (1) Lubię tam zaglądać. Panie bardzo miłe i pomocne. Zawsze znajdę coś dla siebie... Ola_85 Lala - opinia (1) Nie polecam, ubrania jednego dnia jako nowy towar, kolejny - 30 %, zaś... Lala Mariola - opinia (1) Najlepszy dyskont odzieżowy jaki znam ,super ciuszki ,fajne ceny,miłe Panie... Mariola
Liliana - opinia (1) Super doradztwo i przemiła obsługa Liliana Grzegorz - opinia (1) Warto odwiedzić, asortyment duży i jakościowo bardzo dobry. Rzeczy... Grzegorz Piotr - opinia (2) Polecam wszystkim poszukującym ciekawych rzeczy z drugiego obiegu. Jeśli... Piotr Paweł - opinia (1) obsuga mega miła przygodzie smiało polcam w 20000% Paweł Ciasno... (1) Jest tak ciasno, że nie mogłam się tam poruszać. Doszłam tylko do jednego... Amelia Zawiedziona (1) Byłam kilkukrotnie. Asortyment nie wiele się różni od osiedlowych "Lumpexów".... Aga Obsługa koszmar (1) Byłam dzisiaj w lumpeksie aby po prostu zobaczyć co mają nowego. Starsza pani... Lumpiara Co się stało? (1) Co się z wami stało modneciuszki? :( pamiętam sklep na Heweliusza- pełen... Agata może być (1) Pierwsze wrażenie naprawdę super, ale im dalej tym coraz gorzej. Asortyment... rzapka Bywam i polecam (1) Kupuję tam od czasu otwarcia w nowej lokalizacji. Duży wybór ubrań, w... WE Najlepszy lumpeks w mieście (1) Kupilam wiele fajnych rzeczy, czesto markowe rzeczy z metką, ubrania w bardzo... Maja Perełki (1) Zdarzają się super rzeczy. Dostawy dwa razy w tygodniu. Ceny najpierw na wagę... Elżbieta wypasione ciuszki ;) (1) mój ulubiony sklep ... po wypłacie ;) - tak się cieszę ! Wybrane modne... ANNAM. ładny, ale śmierdzący sklep (1) Właścicielka pali i chyba nie czuje jak tam cuchnie. Poza tym bardzo mało... ANNA zakupy od ponad 10lat (1) Można często kupić coś firmowego w atrakcyjnej cenie ale arogancja jednej... Jolanta Fatalna obsługa (1) Pani pracuje tan za karę..I naprawdę chodziłabym gdyby nie obsługa. Magdalena Duży wybór odzieży dla niemowlaka (1) Udało się kupić prawie całą wyprawkę dla noworodka. Polecam Magda