MARGO (1) Generalnie jestem wybredny jeśli chodzi o ciuchy, ale w tym sklepie można... ToMo Znakomity (1) Naprawdę świetny sklepik polecam 100%czyste pachnące wnętrze kącik zabaw dla... Roksana Bardzo fajny sklepik (1) Przyjemny sklep w którym każdy znajdzie coś dla siebie. Świetne ciuszki... Małgorzata
Super (1) Koleżanka poleciła mi ten sklepik i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Jak... Marta Jeden z najlepszych lumpeksów w jakim byłam. (1) Nieduży sklep ale mają super ciuchy. Kupuję tam już od lat, polecam. emi ŚWIETNY SKLEP (1) Niezwykle zachwycił mnie ten sklep gdyż bardzo różni się od innych... Alina Wszystko ładnie pięknie, ale... (1) Wszystko ładnie pięknie, ale panie zatrudnione w tym sklepie to jakieś... Kevin tragedia (1) Obsluga tagiczna chamskie teksty rozmawia sobie przez telefon przez ta pania... kaja Świetny! (1) Świetny sklep! Zawsze znajdę coś ciekawego, obsługa zawsze doradzi i podpowie... Zuzia Rewelacja (1) Czysty i zadbany sklep. Przyjemnie się "szpera", a Ekspedientki zawsze... Lidka Super sklep !!!! (1) Pięknie pachnie w całym sklepie, wygodna przymierzalnia i markowe ciuchy,... Ania Anna - opinia (1) Super obsługa, zawsze cos dla siebie znajdę i najwazniejsze, ze w ofercie... Anna POLECAM :) (2) Profesjonalna obsługa. Odzież wyselekcjonowana. Warto często zaglądać, aby... Kasia MEGA LUMP! (1) Świetne ciuchy w dobrych cenach a dodatkowo super klimat i obsługa!! Polecam Monika AW - opinia (1) Niestety właściciel arogancki, będąc stałym klientem spotkałam się z niezbyt... AW polecam:)super:) (2) Milło tam sie robi zakupy czysto i pachnąco:)dzięki temu przyjemnie przęgląda... zadowolona Witam (2) Sklep ten odwiedzam regularnie.Bardzo miła obsługa.Fajny klimat.Wchodząc tam... TERA skad te ceny (2) Kurczę naprawdę nie rozumiem skąd te kosmiczne ceny. Drogo... Bardzo, a... klientks Warto (1) Miłe miejsce mogące modowo mobilizować Marudy!!! miejsce muśnięte marzeniami. Agnieszka miejsce godne polecenia (1) Sklep w którym można znaleźć dosłownie perełki w bardzo atrakcyjnej cenie.... H.