SUPER (1) Ja byłam raz z moją mamą, kupiłam bluzkę dla siebie i mojej córci, później... Paulina super (1) Wlascicielka młoda osoba bardzo miła Wnętrze sklepiku zrobione z... koma Stylowy Lumpeks (1) Fajne miejsce. Inne niż zwykły second hand. Kupiłam fajna bluzkę. Naprawdę... Marta
Polecam !!!! 100 % zadowolenia (1) Byłam, nabyłam i wrócę :) Polecam wszystkim, świetne ciuchy, przemiła... Zakupoholiczka bajka (1) Bezkonkurencyjny w porównaniu do nijakich sieciówek, miejsce z klimatem z... Aerienne wpadlam na nowy ciucholand :D (1) polecam, super towar i dobre marki, bylam zaskoczona z tego ciucholandu... michumichu Dobry lumpex w gdansku (1) Ten sklep rozni sie od innych lumpeksow jakoscia towaru,bardzo mila obsluga.... iwona słabo (1) mało towaru, ceny średnie :/ Karolina bomba sklep (1) Obsluga mila towar godny uwagi ceny na kazda kieszen piootr Dobre ciuchy (1) Bardzo dobra oferta, każdy znajdzie coś dla siebie, polecam! Miły klient KAROLINA - opinia (2) witam,przetrzegam wszystkich przed zakupem niesortu w owej... KAROLINA fajne ciuszki:) (1) polecam - super sklepik, ekstra ciuszki KASIA Niezłe perełki. (2) Jak na początek super, dobre ceny i świetne ciuchy. Oby tak dalej. lgvch Super lumpex !!! (2) Jeden z najlepszych lumpeksówmoim zdaniem w trójmieście i na szczęście... Ola zuzka - opinia (1) ślicznie, pachnąco, właścicielka jest artystką i to widać, zaskakuje... zuzka Polecam (1) W końcu "lumpek" na poziomie. Czysto miło pachnąco a odzież wygląda jak nowa.... Gosia Dominika - opinia (1) Wysokie ceny, mało asortymentu.. Ogólnie nie podoba mi się Dominika polecam (1) Ciuchy dobrej jakości, przystępne ceny, miła obsługa. Uważam, że każdy może... Michał Średni... (1) Odzież na wagę z której coś można wybrać, czasem trafi się "perełka". Na... Magda Zakupy w "Twój ciuszek" (1) Odwiedziłam ten nowy second hand parę dni temu i byłam bardzo zaskoczona.... Ania