Polecam !!! (1) Przytulne miejsce , w którym każdy moze znaleźć coś dla siebie! Jest... Dominika dorcia - opinia (2) Odwiedzam ten sklepik zawsze przy okazji wizyty na poczcie. Niestety na co... dorcia Jeśli jeszcze nie byłaś - żałuj! (1) Wkońcu ! Perełki za przystępną cenę! W sklepie pachnie ( serio!) i nie ma... Bardzo zadowolona klientka- Hani
Super (1) Miła obsługa i modne dobre jakościowo rzeczy. Ceny bardzo atrakcyjne. Jedyny... Monia vintage shop godny Trómiasta (1) Bajkowy nastrój, wnętrze klimatyczne, vintageshop z prawdziwego zdarzenia,... MM Fajne miejsce ! (1) Milutko przytulnie fajna muzyczka i co najwazniejsze ubralam tam siebie i... Mona Wkoncu ala lump na poziomie (1) Miejsce czysciutkie pachnace mila obsluga i modne dobre jakosciowo... Olka Wieszak Sakrbów-opinie (1) Hej ja też byłam w tym sklepiku i według mnie cena 100zł za Tommiego nowego... Dominika Zakochałam się! (1) Można dostać oczopląsu na widok tych wszystkich cudnych sukienek! Wnętrze... lovekarmelove Słaba obsługa (1) Bywałam w Zeberce nie raz nie dwa! Aczkolwiek przez pewien czas nie... Natalia Super (1) Ciuszki na pawde niezwykłe, miejsce jak z bajki, polecam! marlena POLECAM (1) Polecam wszystkim sklepik , odzież bardzo ładna , niezniszczona,markowa.Każdy... ewik fajny sklep (2) mają bardzo dobry towar agnieszka Byłam :) (1) Polecam :) Byłam, kupiłam kilka ciuszków. Towar markowy w niskich cenach,... Beata jaro - opinia (1) świetny butik , markowe ciuchy znanych firm, nowe z metkami też są gorąco... jaro Obsluga i towar na 6 (1) Cameleon to bardzo czysty Pachnacy Butik.1moja wizyta byla przypatkowa.Po... Miroslawa sobotnie zakupy (1) kiedyś odkryłam przez przypadek ten sklep jadąc do koleżanki na Zaspę.... aga napradę sprawdziłam duży wybór ciuszków i nie robią dziury w portfelu (1) napradę sprawdziłam duży wybór ciuszków i nie robią dziury w portfelu polowaczaka perełek tania odzież, lumpeks Kaszmir (1) Polecam mały lumpik KASZMIR w Gdyni Dąbrowa ul. Miętowa, mają dość drogo ale... klientka Ania - opinia (1) znalazłam tam super rzeczy, nawet płaszczyk idealny na jesień i sukienkę na... Ania