Super Szafa (1) Rzadko zdarza się by tak wiele milych rzeczy spotkalo mnie w jednym miejscu.... Mr Copper 3razy (1) tray razy kupilam i za kazdym razem bylo coraz slabiej -szala goryczy sie... szalusu nic (1) nic szczegolnego towar taki se selom
bardzo mało i drogo (1) Co do jakości rzeczy nie ma się do czego przyczepić, rzeczywiście są ładne.... Jeleń Aż chce się tam wracać... (1) Na dzień dobry wita nas promienny uśmiech Pani Agaty lub Pana Konrada, potem... Ania Super miejsce:) (1) Byłam dzisiaj po raz pierwszy i od razu trafiłam na akcję- wszystko po 5... Asiek ogólnie polecam (1) Używka dobrej jakości, ceny w miarę ok(ze względu na jakość:-) Nowe ciuchy... Pati polecam (1) przy kazdej wizycie potrafie znajezc prawdziwe perelki, zaskakujaco duzo... Marysia Super (1) Klimatyczne miejsce gdzie można znaleźć prawdziwe perełki. Szczerze polecam Agnieszka Satysfakcja gwarantowana (1) Z ręką na sercu takiego lumpeksu jeszcze nie widziałam:) Świetna obsługa,... Kasia super!!! (1) Ciuchy świetne, super jakość i fajne ceny. No i różnego rodzaju rabaty i... Koper Salman (1) Jeśli chodzi o uprzejmość to się zgodzę , napewno wielka uprzejmość dla... hania pięknie (1) czysto i schludnie,ładny towar klient Stylownia, bo jest stylowo. (1) Naprawdę dobry towar, nie raz znalazłam tam coś, czego zazdrościli mi... klientka Polecam (1) szczerze polecam tym którzy szukają czegoś fantastycznego i niepowtarzalnego... Asssia Super sklep (1) Każdy może znależć coś dla siebie w przystępnej cenie. Asortyment i wybór... Michał rewelacja (1) stylowo, tanio, piękna i miła obsługa ogrodnik Marcin - opinia (4) Polecam jak najbardziej tą churtownie. Obsługa z którą miałem i mam styczną... Marcin opinia (2) jak najbardziej polecam te hurtownie. pierwszy raz spotkalam sie z tym,ze... KASIA fajne ciuchy (1) nowa właścicielka zadbała o porządek i dba o nową dostawę naprawdę ładnej... Magda