Bardzo fajne miejsce. (1) Polecam, trzeba poszperać, ale można znaleźć ciekawe i inne rzeczy. Jedynym... Gosiak 2/3 (1) Brałam towar trzy razy. Tylko raz był beznadziejny. W sumie jest nie zle w... gigi Sklep godny polecenia (1) Lumpeks z klimatem, kompetentną i supermiłą Właścicielką, rewelacyjnymi... justyna
trochę się popsuło (2) Jakiś czas temu można było trafić w środku tygodnia na fajne rzeczy. W tej... Ew Obecnosć na dostawach obowiązkowa!!!!!!!!!! (2) Obecnosć na dostawach obowiązkowa!!!!!!!!!! Sycilianer Sklep na 6+ (1) Miła, sympatyczna obsługa, właścicielka zna się na rzeczy. Nawet dla nie... Emilka GENIALNIE!!! (1) Bylam pierwszy raz z lekko sceptycznym nastawianiem (wiadomo jak to jest na... ananana Najlepsza obsługa, najniższe ceny! (1) Zacznę od cen. Odkąd wprowadzono "nowy rozkład jazdy" jest to najtańszy... zgubiłam głowę Super! (1) najlepszy second hand w Trójmiescie! Przemiła właścicielka:) ciuszki ładne i... Osaaa Kasia - opinia (1) Świetny second hand ! W lepszym nie byłam, jest możliwość obejrzenia rzeczy w... Kasia Super sklep (1) Polecam wszystkim bardzo duży asortyment magda Tylko ta obsługa... (1) Postanowiłam zajrzeć do nowego sklepu i niestety nieco się zraziłam podczas... Alabezkota Polecam, super sklep! (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu w loompex.pl. Rzeczy zgodne z opisem,... Dorota ...::: !!! POLECAM !!! :::... (1) Polecam wszystkim bardzo serdecznie internetowy sklep z odzieżą używaną... aNGie 100 % pozytywu (1) szybka wysyłka,miły kontakt polecam sandra Sklep (1) Bardzo miła obsługa ,wysoka jakość towaru i ceny przystępne to ciuchów... Michał B. ;) Super ciuszki w super jakości i zawsze bardzo modne (1) Gorąco polecam super towar jakosc jest znakomita zawsze tam kupuje i bede... zadowolona Milo i sympatycznie!!!!!! (2) Hurtownia godna polecenia.Jako jedyni maja male worki z urozmaitymi... Angelika :))) (1) Bardzo pozytywne miejsce i przesympatyczna właścicielka. W środku mnóstwo... ola Kontakt i obsługa (1) Sklep podobno rusza 1 lipca...dzwoniłam i pytałam o dostępność towaru... domka