Nieźle (2) Super kontakt, zadzwoniłem, zamówiłem i dostałem. Zamawiałem cebule kwiatowe,... Adam SERDECZNIE POLECAM (1) POLECAM USŁUGI TEJ FIRMY, BARDZO DOBRY KONTAKT, PROFESJONALIZM, KREATYWNOŚĆ,... M Polecam (1) Po przykrych doświadczeniach z jedną z firm postanowiłam wypróbować inwencję... Mariola
Zadowolony klient (1) Tak, zdecydowanie mogę polecić firmę. Skorzystałem z usług, przy zakładaniu... Tomasz P Opinia (1) Firma polecona nam przez sąsiadów z ulicy jako bardzo profesjonalna i... Krzysztof Anna - opinia (1) W czasie pierwszej rozmowy powiedziałam dość ogólnie co mi się podoba. Pani... Anna Hania i Rafał - opinia (1) Zleciliśmy wykonanie projektu przydomowego ogrodu wraz z systemem nawadniania... Hania i Rafał Jerzy Stawarz - opinia (1) Pani Agata wykonała projekt bardzo profesjonalnie, kilkakrotnie konsultowała... Jerzy Stawarz Nasz ogród japoński (1) Projekt wykonany przez Panią Agatę spełnił nasze oczekiwania z nadwyżką.... Krzysztof POLECAM (1) Pan Maciej Weiner wykonywał nasz ogród ( ok 1000 m2) kompleksowo, począwszy... Agnieszka Bohdziewicz aranżacja ogrodu przydomowego (1) Wysoko oceniam zaangażowanie w wykonanie projektów,wielką znajomość przy... Jolanta profesjonalnie za rozsądną cenę (1) Dostałem ich telefon od znajomego, któremu zakładali ogród 3 lata temu i... Marek ZOFIA CHUDZIAK - opinia (1) PROFESJONALNA OBSLUGA BARDZO DOBRY TOWAR KW IATY DORODNE INFORMUJE ZE ZAKUPU... ZOFIA CHUDZIAK pielęgnacja ogrodów we wspólnocie (1) Jesteśmy jedną ze wspólnot na Osowej. Wcześniej korzystaliśmy z usług innej... Członek Zarządu Wspólnoty Osowa Solidna i profesjonalna firma (2) Prace w naszym ogrodzie realizujemy kilkuetapowo. Na razie skorzystaliśmy... Jolanta Kacprowicz Solidna i profesjonalna firma (1) Prace w naszym ogrodzie realizujemy kilkuetapowo. Na razie skorzystaliśmy... jOLANTA kACPROWICZ najtanszy i wiarygodny (3) polecam ten sklep niedosc ze jest najtanszy tpo ma spory wybór w asortymencie... mas dobra decyzja (1) mialam problem z ogrodkiem a wlasciwie ze skarpa za domem.Firma Rajgrass w... moniqaska dziękuję za współpracę (1) z uśmiechem spoglądam na mój ogródek:) z usług firmy skorzystałem po... mieszkaniec Nowca na pewno jeszcze wrócimy (1) mieliśmy okazję skorzystać z oferty tej firmy w sierpniu 2009 i jesteśmy... Monika J.