RZETELNA FIRMA ! (1) Zleciliśmy firmie Pana Przemka zaprojektowanie i wykonanie ogrodu. Projekt... Jakub&Agata Profesjonalna, bezpieczna i wiarygodna firma (1) Jakość oferowanych usług na najwyższym poziomie. Rzetelne podejście do... Michał pełen profesjonalizm ! (1) Bardzo fachowa obsługa, Panowie znają się na tym co sprzedają. Miałem... zadowolony
projekt ogrodu-opinia (1) Zdecydowaliśmy się na zlecienie wykonania projektu ogrodu Zielonym Kreacjom i... Marta i Henryk "CZTERY PORY ROKU" TO FIRMA PEŁNA PROFESJONALIZMU DLA KAŻDEGO (1) Mieszkamy na Kaszubach, nasza nieco ponad 1000 m działka ciągle wyglądała... Anna Skwierawska Gustownie, profesjonalnie, solidnie... (1) W 2010 roku zleciliśmy firmie Cztery Pory Roku kompleksowe wykonanie ogrodu.... TD RZETELNI (1) Firma bardzo solidna, rzetelna, można oczekiwać dużej elastyczności i... Paweł L Polecam współpracę z Pracownią Sztuki Ogrodowej (1) Miło i sympatycznie, w dodatku bardzo profesjonalnie. Polecam projekty pani... Joanna joahim - opinia (1) Polecam,czysto,ładnie joahim agata - opinia (1) bardzo mila i kompleksowa obsluga,tanio,czysto,ladnie.polecam agata Są SUPER :)) (1) Wykonują wszystko z ogromnym zapałem oraz zaangażowaniem. Trudno znaleźć... Maciej Polecam!!! (1) Jestem zadowolona z wykonywanej pracy przez firmę w 100 %% ogród został... Dorota Rysiek K - opinia (1) Polecam, młodziaki mają ciekawe projekty Rysiek K Nieźle (2) Super kontakt, zadzwoniłem, zamówiłem i dostałem. Zamawiałem cebule kwiatowe,... Adam SERDECZNIE POLECAM (1) POLECAM USŁUGI TEJ FIRMY, BARDZO DOBRY KONTAKT, PROFESJONALIZM, KREATYWNOŚĆ,... M Polecam (1) Po przykrych doświadczeniach z jedną z firm postanowiłam wypróbować inwencję... Mariola Zadowolony klient (1) Tak, zdecydowanie mogę polecić firmę. Skorzystałem z usług, przy zakładaniu... Tomasz P Opinia (1) Firma polecona nam przez sąsiadów z ulicy jako bardzo profesjonalna i... Krzysztof Anna - opinia (1) W czasie pierwszej rozmowy powiedziałam dość ogólnie co mi się podoba. Pani... Anna Hania i Rafał - opinia (1) Zleciliśmy wykonanie projektu przydomowego ogrodu wraz z systemem nawadniania... Hania i Rafał