Zdecydowanie tak. (1) Korzystam z usług Pana Lechosława od trzech lat, i muszę przyznać, że jestem... A. L. PROFESJONALIŚCI! (1) duzy wybor, swietna obsługa, potrafią światnie doradzić. anonim Dokonali Fachowcy za rozsądną cenę!! (1) Firmę Garden Service polecił mi znajomy który również korzystał z ich usług.... Mariusz z Gd. Osowy.
Polecam (1) Polecam firmę, miłe, kreatywne projektantki, szybka realizacja i co... gosiunia3 piękna sprawa (1) Jesienią 2011 r. powierzyliśmy zagospodarowanie naszego prywatnego ogrodu... Ela i Tomek Malbork Zdecydowanie polecam ! (2) Firma Wołowscy przeprowadziła generalny remont naszego domu. Powiem jedno -... Maria i Rafał Polecam (2) Bardzo solidna firma. Polecam współpracę! Maciej PRZESTRZEGAM I ODRADZAM (1) ZATRUDNIŁAM TĘ FIRMĘ DO ZAŁOŻENIA OGRODU I NAWODNIENIA. OKAZAŁO SIĘ TO... LUCYNA LISZEGA Pielęgnacja ogrodu (1) Widać rękę fachowców w wykonanych pracach, ogród wygląda wyśmienicie,... Dawid Człowiek niesłowny (1) Wrzucił ulotkę do naszej skrzynki. Kilkakrotnie próbowaliśmy się umówić na... Kubacki WSPANIAŁE POMYSŁY, PASJA, PROFESJONALIZM, ATRAKCYJNE CENY (1) Z firmą po raz pierwszy zetknąłem się 6 lat temu. Z pomysłu właściciela... Krzysztof trawnik (1) trawnik renata Bardzo fachowa obsługa (1) Polecam serdecznie - potrafią poradzić sobie z bardzo trudnymi zleceniami. Ja... Janusz Kasia i Tomek - opinia (1) Nasz ogród jest niewielki, ale chcieliśmy aby był kolorowy,funkcjonalny i... Kasia i Tomek POLECAM!! (1) Chcialbym nadmienic, ze te dyrdymaly z poprzedniej wypowiedzi to nawet nie sa... Eli Opinia Pani Ewy (1) Uważam, że opinia Pani Ewy nie jest wiarygodna, a raczej z tendencją na... Jerzy Kossak projekt ogrodu - super (1) Wybraliśmy Zielone Kreacje do projektu naszego niewielkiego ogródka na... Ewa i Marcin OKAZ i zwierzęta (4) PPH OKAZ od lat lansuje się jako sklep w którym można nie tylko zrobic zakupy... Ewa Polecam ze względu na profesjonalizm (1) Firma Zielone Kreacje wykonywała dla mnie projekt, a także wykonanie... Magda Akwarystyka (1) Akwarystyka w okazie ma sie chyba ku upadkowi, mam wrazenie ze ktos sie chyba... sa