Wyróżniająca się firma (1) Wysoki profesjonalizm, solidne wykonanie wszystkich etapów usługi , duża... M.Daszkowska niekwestionowani fachowcy (1) Panowie są bardzo kompetentni, solidni i dokładni. Potrafią zaskoczyć... Anna Polecam Panią Dagmarę (1) Witam serdecznie!Polecam wszystkim usługi tej firmy. Pani Dagmara jest bardzo... Karolina
Chamska Obsługa (1) Chamska obsługa na dziale z karmami dla zwierząt. Poszedłem dzisiaj na... Lukasz Firma godna polecenia (1) Firma realizowała ogród przydomowy w lipcu 2012 roku, od projektu do... Kasia i Marek julek - opinia (1) Ocenię dział akwarystyczny, ponieważ przeważnie robię tam zakupy. Często... julek J - opinia (1) Profesjonalne podejście do wykonywanej pracy wszystkich... J UWAGA! Beznadziejna, nierzetelna firma! (2) Od kwietnia do dnia dzisiejszego firma zwodziła nas w kwestii wykonania robót... Basia i Mariusz Zdecydowanie polecam! (1) Mila i fachowa obsluga, profesjonalizm w kazdym calu na kazdym etapie... Agnieszka Polecamy Zielone Kreacje! (1) Wybraliśmy Zielone Kreacje kierując się dobrymi opiniami na tym portalu i... Kasia i Tomek Zdecydowanie polecam! (1) Firma instalowała system nawadniania ogrodu. Szybko, sprawnie i fachowo. Mogę... Magda zachęcam (2) Gorąco polecam! Mam naprawde śliczny ogród przy którym nie musze spędzać... Halina Lewicka Ciekawostka (2) Ciekawe, że obie pozytywne opinie są dodane tego samego dnia o tej samej... zdziwiony Zdecydowanie tak. (1) Korzystam z usług Pana Lechosława od trzech lat, i muszę przyznać, że jestem... A. L. PROFESJONALIŚCI! (1) duzy wybor, swietna obsługa, potrafią światnie doradzić. anonim Dokonali Fachowcy za rozsądną cenę!! (1) Firmę Garden Service polecił mi znajomy który również korzystał z ich usług.... Mariusz z Gd. Osowy. Polecam (1) Polecam firmę, miłe, kreatywne projektantki, szybka realizacja i co... gosiunia3 piękna sprawa (1) Jesienią 2011 r. powierzyliśmy zagospodarowanie naszego prywatnego ogrodu... Ela i Tomek Malbork Zdecydowanie polecam ! (2) Firma Wołowscy przeprowadziła generalny remont naszego domu. Powiem jedno -... Maria i Rafał Polecam (2) Bardzo solidna firma. Polecam współpracę! Maciej