Jest lepiej (1) W zeszłym tygodniu miałam okazję odwiedzić dział zoologiczny, ku mojemu... Ola Marcin - opinia (1) Polecam solidna firma!!!!!!!!! Marcin OKAZ jest najlepszym sklepem zoologicznym w trójmieście (2) Absolutnie nie mogę się zgodzić z opiniami, które tutaj wyczytałem! Tak, to... stały klient
Tylko w ostateczności a najlepiej wcale (1) Akwarystyka- Pan z niedosłuchem najbardziej komunikatywny. Muzyka na cały... Kornel Kreatywność i profesjonalizm (1) Zawsze na czas, z pełną głową przemyślanych, kreatywnych i nowoczesnych... Ola Anna i Bartosz - opinia (1) Zielone Kreacje to bardzo solidna i kompetentna firma. Pani Agata... Anna i Bartosz Naprawa kosiarki (1) Usługa została wykonana bardzo dobrze. Widać, że wiedzą co zrobić, żeby... Marian Oszuści w dziale akwarystycznym (2) Dział akwarystyczny, kiepski wybór właściwie wszystkiego. Sprzedawca pakuje... Krystian Wysoki poziom usług i komplekowa oferta (1) Firmę Cztery Pory Roku znaleźliśmy na portalu Trójmiasto, w trakcie... G. Rywelski kontakt telefoniczny (1) kupowalem juz wczesniej w tym sklepie,obsluga -fakt nie byla nadmiernie... stach Raj dla ogrodników (1) Świetne miejsce z dużym wyborem roślin, drzewek i krzewów. Na miejscu... lotnik_123 Irena Bartołd - opinia (1) Juz po raz drugi korzystałam z usług firmy Cztery Pory Roku. Jestem bardzo... Irena Bartołd Zamiejska 29 i 31 (1) Widziałem z okna jak Ci ludzie pracują. Nie ważne czy + 30 stopni i ukrop czy... mieszkaniec ręce opadają (2) zacznę od minusów: obsługa oraz jakość na zerowym poziomie, wchodzę nie... audytor szczerze polecam (4) W zeszłym roku zakończyliśmy budowę domu, w tym roku, wiosną nasz ogródek... Beata Zielone Kreacje (1) Gorąco polecamy usługi tego przemiłego małżeństwa. Projekt dużego ogrodu,... Monika i Czarek baobad:) (1) fantastyczne miejsce. Odkryłąm je w sobotę - i będąc poczatkującym... pati bruk i trawa (1) Witam!Firmę polecił mi mój znajomy, który korzystał z ich usług.I nie... Sylwia Układanie trawy i jej utrzymanie (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa.Profesjonalne podejście do klienta.Trawa... Marcin Suchta Zdecydowanie polecam! (1) Duży wybór roślin, towar zawsze najwyższej jakości, profesjonalna obsługa!... ogrodnik.otomin.pl