Zamiejska 29 i 31 (1) Widziałem z okna jak Ci ludzie pracują. Nie ważne czy + 30 stopni i ukrop czy... mieszkaniec ręce opadają (2) zacznę od minusów: obsługa oraz jakość na zerowym poziomie, wchodzę nie... audytor szczerze polecam (4) W zeszłym roku zakończyliśmy budowę domu, w tym roku, wiosną nasz ogródek... Beata
Zielone Kreacje (1) Gorąco polecamy usługi tego przemiłego małżeństwa. Projekt dużego ogrodu,... Monika i Czarek baobad:) (1) fantastyczne miejsce. Odkryłąm je w sobotę - i będąc poczatkującym... pati bruk i trawa (1) Witam!Firmę polecił mi mój znajomy, który korzystał z ich usług.I nie... Sylwia Układanie trawy i jej utrzymanie (1) Bardzo szybka i fachowa obsługa.Profesjonalne podejście do klienta.Trawa... Marcin Suchta Zdecydowanie polecam! (1) Duży wybór roślin, towar zawsze najwyższej jakości, profesjonalna obsługa!... ogrodnik.otomin.pl Wyróżniająca się firma (1) Wysoki profesjonalizm, solidne wykonanie wszystkich etapów usługi , duża... M.Daszkowska niekwestionowani fachowcy (1) Panowie są bardzo kompetentni, solidni i dokładni. Potrafią zaskoczyć... Anna Polecam Panią Dagmarę (1) Witam serdecznie!Polecam wszystkim usługi tej firmy. Pani Dagmara jest bardzo... Karolina Chamska Obsługa (1) Chamska obsługa na dziale z karmami dla zwierząt. Poszedłem dzisiaj na... Lukasz Firma godna polecenia (1) Firma realizowała ogród przydomowy w lipcu 2012 roku, od projektu do... Kasia i Marek julek - opinia (1) Ocenię dział akwarystyczny, ponieważ przeważnie robię tam zakupy. Często... julek J - opinia (1) Profesjonalne podejście do wykonywanej pracy wszystkich... J UWAGA! Beznadziejna, nierzetelna firma! (2) Od kwietnia do dnia dzisiejszego firma zwodziła nas w kwestii wykonania robót... Basia i Mariusz Zdecydowanie polecam! (1) Mila i fachowa obsluga, profesjonalizm w kazdym calu na kazdym etapie... Agnieszka Polecamy Zielone Kreacje! (1) Wybraliśmy Zielone Kreacje kierując się dobrymi opiniami na tym portalu i... Kasia i Tomek Zdecydowanie polecam! (1) Firma instalowała system nawadniania ogrodu. Szybko, sprawnie i fachowo. Mogę... Magda zachęcam (2) Gorąco polecam! Mam naprawde śliczny ogród przy którym nie musze spędzać... Halina Lewicka