Ogród jak marzenie:) (1) „Zielone Kreacje” to bardzo profesjonalna firma zajmująca się... Ania Wypożyczalnia (1) Zdecydowanie polecam. Oblsluga miła i bardzo pomocna. Sprzęt pierwsza klasa,... Agnieszka Tak trzymać (1) Serdeczne dzięki za: 1. świetny sprzęt 2. ogromną pomoc przy załadunku 3.... Andrzej
Habu wypożyczalnia (1) Super obsługa i właściwe podejście do tematu. Otrzymałem super sprzęt wraz z... Tomasz wypozyczanie sprzetu (1) Sprzęt super sprawny. Naprawdę ok. cz.nadolski Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Trudno do wykonanej usługi mieć jakiekolwiek zastrzeżenia. Cały czas, zarówno... Ania i Kuba Super wypożyczalnia (1) Szanowni Państwo Jeżeli kiedykolwiek zapragniecie wypożyczyć sprzęt do prac w... Szymon Emilia - opinia (1) W ubiegłym roku zakupiłam borówkę amerykańską, która w tym samym roku... Emilia Miejsce godne polecenia! Pełny profesjonalizm w zakresie ogrodnictwa (1) O szkółce dowiedziałam się od dobrych znajomych i pomimo dużego dystansu... Marzena Jurek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi. Pan, który nas obsługiwał... Jurek Polecam!!! (1) Firma Zielone Kreacje stworzyła dla nas niesamowity, kreatywny projekt. Nie... Ela Firma godna polecenia (1) Sprzęt do pielęgnacji trawnika bardzo przyzwoity, sprawny i zadbany.... Tomay Szkółka na obrzeżach (1) Szkółka posiada duży wybór roślin (głównie iglastych z uprawy gruntowej), w... deep Gorąco polecam (1) Gorąco polecam tą firmę ogrodniczą. W przeciwieństwie do konkurencji zamiast... Monika polecam (1) Firma solidna, profesjonalne przeszkolenie w zakresie użycia wypożyczanego... agnieszka Polecam (1) fachowa pomoc oraz elastyczne podejście do tematu wypożyczenia. Ceny bardzo... STORE Paweł - opinia (3) Wielka szkoda, że likwidują sklep "Okaz". Robię zakupy w tym miejscu od wielu... Paweł Super! (1) Kwiaty piękne i świeżutkie. Naprawdę POLECAM! Zbyszek Projekt ogrodu (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą zielone kreacje. Pani Agata... Kazia i Piotr Cudne meble za nieduże pieniazki (1) Jeden z najtańszych względem wysokiej jakości mebli ogrodowych, sklepów.... Iwona D-M