Ogród (1) W firmie Fantastyczne Ogrody zamówiliśmy wykonanie ogrodu - zagospodarowanie... Mariusz Profesjonaliści w każdym calu (1) Nic dodać i nic ująć. Miło, fachowo i mega rzetelnie. Osobiście nie miałem... darekg Znakomita (1) Firma Pana Przemka Cztery Pory Roku - wspaniała. Wszystko co wspólnie... Marek i Kasia
polecamy (1) Firma Cztery Pory Roku ze smakiem i gustem zaprojektowała nam uroczy teren... Agnieszka BARDZO POZYTYWNIE! (1) W sierpniu firma CPR wykonywała u mnie oświetlenie ogrodu oraz zakładała... Iwona Profesjonalnie (1) Ceny przystępne, pełen profesjonalizm w podejściu do klienta,... Bartosz Najlepsze ogrodnictwo w Trójmieście (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości prac wykonanych przez firmę Giardini di... Dermisja super wykonanie szczerze polecam !!! (1) profesjonalizm, piekne wykonanie. aga Gorąco polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług świadczonych przez firmę Giardini di... Iza Szczerze polecam firmę New Garden Pani Anety Południewskiej (1) Korzystałem z usług firmy i jestem bardzo zadowolony, ogród nie do poznania.... Krzysztof polecam (1) Witam miłośników swojego ogrodu bardzo polecam tę firmę są dokładni i zetelni... Kozi Fachowe podejście i profesjonalizm (1) Firma warta polecenia. Swoje prace w ogrodzie chcieliśmy zacząć od wyrównania... Violetta i Jacek Sliczne kwiaty (1) Piekne tulipany! Mama była zachwycona i cieszyla sie ich widokiem przez 2... Emilia Ogrodowy majstersztyk w wykonaniu firmy KDI Project (1) Przyszedł czas na małą rewolucję w ogrodzie. Należało wykonać zabieg cięcia... Kasia sprawnie i dobrze wykonane prace ogrodnicze (1) fachowe podejście i konkretna szefowa,widać znajomość tematu i staranne... JK Super (1) Do firmy New Garden zgłosiłam się szukając kogoś do pielęgnacji mojego... Stała klientka Zielone Kreacje (1) Znam Panią Agatę i pana Michała od dobrych kilu lat. Projekt Pani Agaty był... andrzej odradzam!!! (7) Robią dobre pierwsze wrażenie i na tym koniec. Są wyjątkowo niesolidni i... oszukany Projekt Ogrodu Formalnego w Baninie- opinia (1) Pani Justyna jest profesjonalistka w każdym calu. Kompetentna, z dużą wiedzą,... Ania ocena (1) Po wybudowaniu domku w Pasłeku szukałem pomocy w aranzacii ogrodu.przy pomocy... Zbigniew Kubień