Dobry pomysł na sprzedaż. (1) Zleciłam aranżację frontu domu,bo od dłuższego czasu próbowałam sprzedać... zadowolona klientka profesjonalnie i rzeczowo (1) Solidny projekt i przedewszystkim wykonanie, elastycznosc ale jednoczesnie... Tomek Profesjonalna i przemiła obsługa (1) Z czystym sercem polecam usługi tej firmy. Mam zaprojektowany piękny ogród i... Ania
projekt ogrodu z tarasem (1) Chcemy wyrazić uznanie i podziękowanie p. Karolinie za projekt naszego ,dość... Chloe i Janek Z chaosu do stylowej elegancji. 6 punktów na 6 ! (1) Poprosilam o wykonanie aranżacji frontu mojego domu. W najbardziej... Irena May Tuja Szmaragd (1) Wszystkie tuje pięknie i mocno ukorzenione.Kupowałam w 3-ech rzutach w sumie... Ewa Opinia- polecam! (1) Serdecznie polecam Szkółkę Ogrodniczą Dahlems! Przemiła i fachowa obsługa,... Krystyna z Rumi Szkółka godna polecenia (1) 10 lat temu kupiliśmy w szkółce m.in. 200 tuji. Przyjęły się wszystkie.... Kasia Polecam! (1) Rok temu zakupiłam w Szkółce Ogrodniczej A.K. Dahlems 10 tuj na żywopłot do... Patrycja Godne polecenia (1) Od kilku lat kupujemy w ogrodnictwie Dahlems drzewka , róże ,środki do... Joanna Na pewno wrócę (1) W zeszlym roku po raz pierwszy dokonałam zakupu w szkółce Dahlems. Róże... Agata Cudowny człowiek z wielka pasją do ogrodnictwa (1) Mowa oczywiscie o wlasciecielu firmy, indywidualne profesjonalne podejscie do... Janek Ogród (1) W firmie Fantastyczne Ogrody zamówiliśmy wykonanie ogrodu - zagospodarowanie... Mariusz Profesjonaliści w każdym calu (1) Nic dodać i nic ująć. Miło, fachowo i mega rzetelnie. Osobiście nie miałem... darekg Znakomita (1) Firma Pana Przemka Cztery Pory Roku - wspaniała. Wszystko co wspólnie... Marek i Kasia polecamy (1) Firma Cztery Pory Roku ze smakiem i gustem zaprojektowała nam uroczy teren... Agnieszka BARDZO POZYTYWNIE! (1) W sierpniu firma CPR wykonywała u mnie oświetlenie ogrodu oraz zakładała... Iwona Profesjonalnie (1) Ceny przystępne, pełen profesjonalizm w podejściu do klienta,... Bartosz Najlepsze ogrodnictwo w Trójmieście (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości prac wykonanych przez firmę Giardini di... Dermisja super wykonanie szczerze polecam !!! (1) profesjonalizm, piekne wykonanie. aga