Prawdziwy sklep ogrodniczy (1) Duży asortyment, w dość dobrych cenach. Sprzedawcy doradzą jakie rośliny... Inga Żenada (1) Usługa polegała na założeniu trawnika i ułożeniu krawężników. Po pierwszym... Piotr Nie wierzyłem opiniom (1) Dopóki sam nie pojechałem. Bardzo sympatyczny Pan z niemieckim akcentem.... Dawid
Ogród - podlewanie w lato (1) Nasz ogród zyskał nowy obraz zieleni w momencie kiedy uruchomiliśmy system... Jan Soczewa Pełen profesjonalizm - POLECAM (1) Co dla mnie było najważniejsze w naszej współpracy? 1) terminowość - nie... AGa Solidna firma (1) Posiadam system nawadniania zainstalowany przez Wodnika. Jestem bardzo... Bardzo Zadowolony Polecam (1) Firma ścinała u mnie dość wysoki żywopłot. Panowie poradzili sobie z... Wiola POLECAM WSZYSTKIM MIŁOŚNIKOM OGRODÓW (1) Piękne rośliny, ogromny wybór, przemili właściciele. Zawsze można liczyć na... Wiola Polecam. (1) W tym roku postanowiłem po raz pierwszy zastosować profesjonalny system... Paweł S. Bardzo dobre podejście do klienta (1) Zakupiłem trawę z rolki razem z założeniem. Jeden dzień i po zabiegu. Trawa... Krzysztof Podlewanie ogrodu (1) 2 minuty temu-Edytuj Nasz ogród został wyposażony w system nawadniania,... Bożena Kryształowicz Ogród nawodnienie (1) Jestem bardzo zadowolony z działań firmy, którą polecili mi znajomi. Firma... MDaniel Ogrod - nawadnianie (1) Wspolpraca z firma Wodnik odbyla sie bardzo dobrze z pelnym profesjonalizmem,... Robert Nowy ogródek (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Wyszło świetnie. Na początku... Marzena Polecam (1) Wspaniałe wsparcie, pomoc i doradztwo. Daniel polecam z całego serca (2) Młoda firma z przemiłą właścicielką , która stara się spełnić wszelkie... Konrad K Tylko McGarden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Z ulotki dowiedziałam się o nowej wypożyczalni sprzętu ogrodniczego.... Weronika zawsze co roku (1) Co roku kupuję do mojego ogrodu nowe rośliny właśnie w tej firmie. Kiedyś... Slaw Fachowy sklep i serwis (1) Facet na prawdę się zna na kosiarkach i piłach, cenowo- też bardzo OK. Serwis... wozipit Warto tam pojechać ! (1) W ogrodnictwie u państwa Dahlems kupuje praktycznie co sezon coś nowego. Maja... Grzegorz