Ogród nawodnienie (1) Jestem bardzo zadowolony z działań firmy, którą polecili mi znajomi. Firma... MDaniel Ogrod - nawadnianie (1) Wspolpraca z firma Wodnik odbyla sie bardzo dobrze z pelnym profesjonalizmem,... Robert Nowy ogródek (1) Jestem bardzo zadowolona z usług tej firmy. Wyszło świetnie. Na początku... Marzena
Polecam (1) Wspaniałe wsparcie, pomoc i doradztwo. Daniel polecam z całego serca (2) Młoda firma z przemiłą właścicielką , która stara się spełnić wszelkie... Konrad K Tylko McGarden !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (2) Z ulotki dowiedziałam się o nowej wypożyczalni sprzętu ogrodniczego.... Weronika zawsze co roku (1) Co roku kupuję do mojego ogrodu nowe rośliny właśnie w tej firmie. Kiedyś... Slaw Fachowy sklep i serwis (1) Facet na prawdę się zna na kosiarkach i piłach, cenowo- też bardzo OK. Serwis... wozipit Warto tam pojechać ! (1) W ogrodnictwie u państwa Dahlems kupuje praktycznie co sezon coś nowego. Maja... Grzegorz ok (1) dla mnie spoko - czysto na klatkach, trawa skoszona, zima odsniezone, czynsze... Marcin Serdecznie polecam! (1) Rok temu projektowałam swój nowy ogród. Zdecydowałam się na zakup krzewów,... Aga z Gdyni POLECAM (1) Jezeli chcecie przez dlugie lata cieszyc sie widokiem pieknie rosnacych... Marzena NIE POLECAM (1) Nie polecam ukladania kostki przez tą firmę. Pierwsza rzecz to pomiar... Pawel w żadnym przypadku DENDROM (1) Jeśli nie chcecie mieć kłopotów nie wybierajcie firmy DENDROM....szkoda... stevesand Polecam (1) Pilarka miała problemy z rozruchem. Panowie szybko uporali się z usterką.... Marek Kiepski administrator (1) Jestem rozczarowany pracą firmy Dendrom. Na moim osiedlu mieszkańcy sami... Michał Dno (1) Drogo, stawki dwukrotnie wyższe niż u konkurencji a faktury z terminem... Maciej Solidny zarzadca (1) od 3 lat mieszkam w bloku gdzie zarzadca jest Dendrom. w porownaniu do innych... Marek Polecam! (1) W ciągu ostatniego roku ogród zmienił się nie do poznania (na plus... Joanna Joanna super sprzedawca (1) Obsługa profesjonalisty. Ławeczki piękne bardzo dobrej jakości. Wykonawstwo... GRAZA