Solidna firma i ciekawy produkt (1) Miałem okazję współpracować z 8MG Group, ceny może nienajniższe, ale deski i... Piotr Koncepcja ogrodu (1) Bardzo polecam Firmę Pana Przemka i jej usługi. Dzwoniłam do Firmy z... Agnieszka wielkie podziękowania (1) Dziękuję pięknie KDI Project za zaprojektowanie i założenie ogrodu przed moim... KL
Ogród i współpraca marzeń. (1) Zaufaliśmy firmie Cztery Pory Roku i powierzyliśmy jej wykonanie ogrodu.... Ewa projekt ładny, ALE (1) pomimo że projekty ładne nie polecam współpracy... Zapłaciłam 5tys za projekt... D. Solidna firma (1) Polecam Panów Grzegorza i Maćka, zbudowali u mnie bardzo ładny staw kąpielowy... Natalia Jestem bardzo zadowolony,blisko Auchan i bardzo dobra trawa (1) Kupiłem tu trawę w rolkach w tamtym roku - idealnie się przyjęła.Już nigdy... Wojtek Polecam (1) Skorzystałam i nie żałuje - bardzo szybka i profesjonalna usługa - oprysk... Marta W. Polecam za świetną współpracę i efekt (1) Witam, Polecam firmę Kdi Project za projekt, który spełnił moje oczekiwania... Janusz D. Dobry pomysł na sprzedaż. (1) Zleciłam aranżację frontu domu,bo od dłuższego czasu próbowałam sprzedać... zadowolona klientka profesjonalnie i rzeczowo (1) Solidny projekt i przedewszystkim wykonanie, elastycznosc ale jednoczesnie... Tomek Profesjonalna i przemiła obsługa (1) Z czystym sercem polecam usługi tej firmy. Mam zaprojektowany piękny ogród i... Ania projekt ogrodu z tarasem (1) Chcemy wyrazić uznanie i podziękowanie p. Karolinie za projekt naszego ,dość... Chloe i Janek Z chaosu do stylowej elegancji. 6 punktów na 6 ! (1) Poprosilam o wykonanie aranżacji frontu mojego domu. W najbardziej... Irena May Tuja Szmaragd (1) Wszystkie tuje pięknie i mocno ukorzenione.Kupowałam w 3-ech rzutach w sumie... Ewa Opinia- polecam! (1) Serdecznie polecam Szkółkę Ogrodniczą Dahlems! Przemiła i fachowa obsługa,... Krystyna z Rumi Szkółka godna polecenia (1) 10 lat temu kupiliśmy w szkółce m.in. 200 tuji. Przyjęły się wszystkie.... Kasia Polecam! (1) Rok temu zakupiłam w Szkółce Ogrodniczej A.K. Dahlems 10 tuj na żywopłot do... Patrycja Godne polecenia (1) Od kilku lat kupujemy w ogrodnictwie Dahlems drzewka , róże ,środki do... Joanna Na pewno wrócę (1) W zeszlym roku po raz pierwszy dokonałam zakupu w szkółce Dahlems. Róże... Agata