ok (1) dla mnie spoko - czysto na klatkach, trawa skoszona, zima odsniezone, czynsze... Marcin Serdecznie polecam! (1) Rok temu projektowałam swój nowy ogród. Zdecydowałam się na zakup krzewów,... Aga z Gdyni POLECAM (1) Jezeli chcecie przez dlugie lata cieszyc sie widokiem pieknie rosnacych... Marzena
NIE POLECAM (1) Nie polecam ukladania kostki przez tą firmę. Pierwsza rzecz to pomiar... Pawel w żadnym przypadku DENDROM (1) Jeśli nie chcecie mieć kłopotów nie wybierajcie firmy DENDROM....szkoda... stevesand Polecam (1) Pilarka miała problemy z rozruchem. Panowie szybko uporali się z usterką.... Marek Kiepski administrator (1) Jestem rozczarowany pracą firmy Dendrom. Na moim osiedlu mieszkańcy sami... Michał Dno (1) Drogo, stawki dwukrotnie wyższe niż u konkurencji a faktury z terminem... Maciej Solidny zarzadca (1) od 3 lat mieszkam w bloku gdzie zarzadca jest Dendrom. w porownaniu do innych... Marek Polecam! (1) W ciągu ostatniego roku ogród zmienił się nie do poznania (na plus... Joanna Joanna super sprzedawca (1) Obsługa profesjonalisty. Ławeczki piękne bardzo dobrej jakości. Wykonawstwo... GRAZA Solidna firma i ciekawy produkt (1) Miałem okazję współpracować z 8MG Group, ceny może nienajniższe, ale deski i... Piotr Koncepcja ogrodu (1) Bardzo polecam Firmę Pana Przemka i jej usługi. Dzwoniłam do Firmy z... Agnieszka wielkie podziękowania (1) Dziękuję pięknie KDI Project za zaprojektowanie i założenie ogrodu przed moim... KL Ogród i współpraca marzeń. (1) Zaufaliśmy firmie Cztery Pory Roku i powierzyliśmy jej wykonanie ogrodu.... Ewa projekt ładny, ALE (1) pomimo że projekty ładne nie polecam współpracy... Zapłaciłam 5tys za projekt... D. Solidna firma (1) Polecam Panów Grzegorza i Maćka, zbudowali u mnie bardzo ładny staw kąpielowy... Natalia Jestem bardzo zadowolony,blisko Auchan i bardzo dobra trawa (1) Kupiłem tu trawę w rolkach w tamtym roku - idealnie się przyjęła.Już nigdy... Wojtek Polecam (1) Skorzystałam i nie żałuje - bardzo szybka i profesjonalna usługa - oprysk... Marta W. Polecam za świetną współpracę i efekt (1) Witam, Polecam firmę Kdi Project za projekt, który spełnił moje oczekiwania... Janusz D.