Najlepszy adres (1) Fenomenalne miejsce do zakupu roślin. Rośliny są porządne, bardzo dobre... Magda Super (1) Profesjonalna obsługa zawsze wszystko ok Sasa Najlepsi! (1) Nie ma porównania z innymi szkółkami.Dawno nie spotkalam sie z tak wspaniałą... Paula
Iglaki (1) Wchodzę na stronę internetową z nowościami no ładnie to wygląda ale cen... Ed Miło i profesjonalnie (1) Od samego początku naszej współpracy, wszystko przebiega prawidłowo.... dag zdecydowanie rekomenduję (1) Pełen profesjonalizm, bardzo dobry i stały kontakt, terminowość, rzetelność.... Krzysztof Nie polecam (1) Nie polecam tej firmy. Zamiast powycinać suche, zagrażające gałęzie panowie... Emilia Polecam (1) Bardzo miło i konkretnie. P. Maciej zna się na Ty co.robi. zawsze doradzi i... Piotr Polecam - jestem bardzo zadowolona (1) Fajna firma, sprawni pracownicy, efekt super. Polecam Paweł Rzetelna firma (1) Jest to rzetelna firma, robi szybko i dokładnie. Anna Polecam (1) Wybór sprzętu OK i ceny też przystępne. Sid Fantastyczni (1) Drzewa, krzewy kupuję już tylko tam! świetna obsługa, fachowa, merytoryczna... Paula trampolina funfit (1) Kupiłem u nich trampolinę dla dzieciaków. Jestem bardzo zadowolony, po... ryszard NIE POLECAM (2) stanowczo odradzam, powiedzialno mi w KWIETNIU ze produkt o który pytam... zawiedziona trampolina (2) Po braku informacji od miesiąca ze strony sklepu co do zamówionego towaru,... alpina Super dzękuę. (1) Wszusko zrobione na czas. Viacheslav nowoczesny pomysł (1) Świetny pomysł na powrót do tradycyjnego przechowywania żywności. Michał Piwnica - tak (1) Pamiętam dom moich Dziadków z komorą i piwnicą. I teraz w moim "nowoczesnym"... Marek Polecam - jestem bardzo zadowolona (1) Polecam firmę Stylowe Ogrody. Pełen profesjonalizm i piękny efekt. Paweł bardzo profesjonalne podejscie (1) widziałam Panią Sylwie w tvn na Maja w Ogrodzi i czekałam na termin rok... Magda F.