Fantastyczni (1) Drzewa, krzewy kupuję już tylko tam! świetna obsługa, fachowa, merytoryczna... Paula trampolina funfit (1) Kupiłem u nich trampolinę dla dzieciaków. Jestem bardzo zadowolony, po... ryszard NIE POLECAM (2) stanowczo odradzam, powiedzialno mi w KWIETNIU ze produkt o który pytam... zawiedziona
trampolina (2) Po braku informacji od miesiąca ze strony sklepu co do zamówionego towaru,... alpina Super dzękuę. (1) Wszusko zrobione na czas. Viacheslav nowoczesny pomysł (1) Świetny pomysł na powrót do tradycyjnego przechowywania żywności. Michał Piwnica - tak (1) Pamiętam dom moich Dziadków z komorą i piwnicą. I teraz w moim "nowoczesnym"... Marek Polecam - jestem bardzo zadowolona (1) Polecam firmę Stylowe Ogrody. Pełen profesjonalizm i piękny efekt. Paweł bardzo profesjonalne podejscie (1) widziałam Panią Sylwie w tvn na Maja w Ogrodzi i czekałam na termin rok... Magda F. Prawdziwy sklep ogrodniczy (1) Duży asortyment, w dość dobrych cenach. Sprzedawcy doradzą jakie rośliny... Inga Żenada (1) Usługa polegała na założeniu trawnika i ułożeniu krawężników. Po pierwszym... Piotr Nie wierzyłem opiniom (1) Dopóki sam nie pojechałem. Bardzo sympatyczny Pan z niemieckim akcentem.... Dawid Ogród - podlewanie w lato (1) Nasz ogród zyskał nowy obraz zieleni w momencie kiedy uruchomiliśmy system... Jan Soczewa Pełen profesjonalizm - POLECAM (1) Co dla mnie było najważniejsze w naszej współpracy? 1) terminowość - nie... AGa Solidna firma (1) Posiadam system nawadniania zainstalowany przez Wodnika. Jestem bardzo... Bardzo Zadowolony Polecam (1) Firma ścinała u mnie dość wysoki żywopłot. Panowie poradzili sobie z... Wiola POLECAM WSZYSTKIM MIŁOŚNIKOM OGRODÓW (1) Piękne rośliny, ogromny wybór, przemili właściciele. Zawsze można liczyć na... Wiola Polecam. (1) W tym roku postanowiłem po raz pierwszy zastosować profesjonalny system... Paweł S. Bardzo dobre podejście do klienta (1) Zakupiłem trawę z rolki razem z założeniem. Jeden dzień i po zabiegu. Trawa... Krzysztof Podlewanie ogrodu (1) 2 minuty temu-Edytuj Nasz ogród został wyposażony w system nawadniania,... Bożena Kryształowicz