Kamila - opinia (1) Firma solidna, terminowa i punktualna oraz przystępna cenowo. Współpraca z... Kamila Małgorzata - opinia (1) Bardzo profesjonalna firma . Miłe podejście do klienta , szczegółowe... Małgorzata Aleksandra - opinia (1) Regularna współpraca związana z czyszczeniem wykładziny dywanowej w żłobkach.... Aleksandra
Krystyna Kowalczyk - opinia (2) Firmę Green Nord jako najlepszą do wycinki drzew polecił nam znajomy.... Krystyna Kowalczyk Elzbieta celejewska - opinia (1) P Karolino nie jestem pierwsza osoba ktora Pani lekceważy Pieniadze to łatwo... Elzbieta celejewska Celejewska - opinia (1) Nie polecam Brak profezjonalizmu, nie dotrzymanie terminów Robi to co chce a... Celejewska Kasia - opinia (1) Wycinka drzew dokonana szybko i sprawnie. Pan Marek posprzątał i wywiózł... Kasia Krystian B. - opinia (2) Miałem przyjemność skorzystać z usług Pana Krzysztofa, który zarówno... Krystian B. Iwona - opinia (1) Pojechałam po jedną róże a wyszłam z trzema i lawendą ;) Rewelacja! Ogromny... Iwona Adam - opinia (1) Pan Ryszard super fachowiec i pasjonat. Polecam firmę Grass !!! Adam Georg - opinia (1) bardzo przyjemnie wspólpracować. Polecam Georg Angelika - opinia (1) Świetnie wykonany ogród, pełen profesjonalizm. Angelika Ewa - opinia (1) Korzystam z uslug tej firmy juz od dluzszego czasu i zawsze prace sa wykonane... Ewa Natalia - opinia (1) Dziekuje Bardzo za Róże! Piękne rośliny, ogromny wybór, miła i kompetenta... Natalia Jerzy - opinia (1) Bardzo konkretny właściciel firmy. Wycena i praca perfekt!!!, polecam w 100% Jerzy Bogna - opinia (1) Z usług firmy Cztery Pory Roku korzystam już od kilku lat. W tym czasie mój... Bogna Asia - opinia (1) Pan właściciel jest bardzo dobrym człowiekiem i bardzo dobrym fachowcem w... Asia Ewa - opinia (1) Super miejsce dla początkowego ogrodnika Ewa Karol - opinia (1) Szybko, pełen profesjonalizm godna polecenia firma Karol Kasia - opinia (1) Świetny kontakt, sprawnie odpisują na wiadomości. Szybka akcja i ani śladu po... Kasia