Ewa - opinia (1) Korzystam z uslug tej firmy juz od dluzszego czasu i zawsze prace sa wykonane... Ewa Natalia - opinia (1) Dziekuje Bardzo za Róże! Piękne rośliny, ogromny wybór, miła i kompetenta... Natalia Jerzy - opinia (1) Bardzo konkretny właściciel firmy. Wycena i praca perfekt!!!, polecam w 100% Jerzy
Bogna - opinia (1) Z usług firmy Cztery Pory Roku korzystam już od kilku lat. W tym czasie mój... Bogna Asia - opinia (1) Pan właściciel jest bardzo dobrym człowiekiem i bardzo dobrym fachowcem w... Asia Ewa - opinia (1) Super miejsce dla początkowego ogrodnika Ewa Karol - opinia (1) Szybko, pełen profesjonalizm godna polecenia firma Karol Kasia - opinia (1) Świetny kontakt, sprawnie odpisują na wiadomości. Szybka akcja i ani śladu po... Kasia Straszyn - opinia (1) Grupa Polskie Trawniki wykazała się znakomitym podejściem do klienta zarówno... Straszyn Adam - opinia (1) Zamówiłem projekt ogrodu i jestem z niego bardzo zadowolony. Bardzo dobry... Adam Dorota - opinia (1) Firma bardzo pożądna, właściciel robi wszystko aby klient byl zadowolony.... Dorota Kamil - opinia (1) Pan Krzysztof wykonywał na mojej posesji zabiegi pielęgnacyjne drzewa, który... Kamil Dominik - opinia (1) Firma godna polecenia, Dobry kontakt od projektu do wykonania Polecam Dominik Łukasz - opinia (1) Mam swój wymarzony ogród. Dziękuję Panowie ! Łukasz Marek - opinia (1) Ogród całość zakończona dziękuje .polecam Marek Anita R. - opinia (1) Oryginalny ogród. Dzięki sprawnej i profesjonalnej pracy właściciela i całej... Anita R. Anita R. - opinia (1) Oryginalny ogród. Dzięki sprawnej i profesjonalnej pracy właściciela i całej... Anita R. jack - opinia (1) firma od pierwszego kontaktu przez projekt godna polecenia .Dzięki za piękny... jack Paweł - opinia (1) Zlecenie zrealizowane bez najmniejszych problemów. Szybko i profesjonalnie. Paweł Karolina - opinia (1) Profesjonalnie i szybko. Przemiła obsługa klienta! Karolina