GrzegorzH - opinia (1) wspaniała i profesjonalna ekipa, wraz ze strażakami uratowali elewację i dach... GrzegorzH Paweł - opinia (1) Usługa wycinki drzew została wykonana sprawnie, terminowo, czysto, z... Paweł Drzewo - opinia (1) "pielęgnacja" drzew w wykonaniu firmy Dendrolab to masakrowanie drzew.... Drzewo
Barbara - opinia (1) Opinia jak najbardziej pozytywna, właściciel firmy bardzo zaangażowany i... Barbara Ogród w rodzinnym domu rodziców (2) Firmę Pana Janusza poleciła mi znajoma, mój przypadek jest o tym... Daria D. Zdecydowanie odradzam! Podejście do klienta niepoważne. (2) Kupiłem w firmie kosiarkę późną jesienią, jednak przez zimę jej nie... Oszukany klient Ulubiony!!! (1) Najlepszy sklep tego typu na mapie trójmiasta. Super obsługa. daniło Wycinka drzewa wraz z frezowaniem (1) Wycinka drzewa wraz z frezowaniem karpy rosnącego przy budynku szkoły,... kierownik administracji - Szkoła Nie polecam (1) Nie kompetentna Firma brak znajomości własnej marki. Niezadowolony Klient Polecam, więźba dachowa (1) Skorzystaliśmy z usług Complexu, jak wystawił nas "polecony" dekarz. Okazało... Ania Bardzo dobra firma (1) Korzystaliśmy z usług firmy Green Nord przy wycince drzew i krzewów na... Livia sp. z o.o. Kuba - opinia (1) Chamszczyzna ze strony własciciela i niedostosowanie sie do wymogów klienta... Kuba Pełen profesjonalizm (1) Wycinka trzech pni w nie najłatwiejszym terenie, skarpa na Kamiennej Górze.... Robert Zdecydowanie na TAK (1) Bardzo gorąco rekomenduję wam firmę Pana Janusza. Solidny kontakt, baaaaardzo... Bartosz Profesjonalnie (1) Bardzo dobra i rzetelna firma.Wycinka dużej pochylonej w kierunku budynku... Tomek Nierzetelna firma (1) Oddałem kosę spalinową do naprawy. Zamiast naprawionej kosy otrzymałem stertę... Rafał Iza - opinia (1) Firma Green Nord zgodnie ze swoją dewizą wykonuje prace na najwyższym... Iza Wspólnota Mieszkaniowa "Płk.Dąbka 59" - opinia (1) Firma Green Nord pełen profesjonalizm i fachowe doradztwo w pełni polecamy .... Wspólnota Mieszkaniowa "Płk.Dąbk Trawa z rolki- beznadziejna jakość-przestrzegam przed zakupem. (2) odradzam zakup trawy z roki z tej firmy, jakość dostarczonej trawy była... klient Zupełny Brak Profesjonalizmu (1) Nie polecam, firma ustawia ekspertyzy, nie jest zainteresowana ochroną drzew,... Mieszkaniec Gdańska