Gorąco polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z jakości usług świadczonych przez firmę Giardini di... Iza Szczerze polecam firmę New Garden Pani Anety Południewskiej (1) Korzystałem z usług firmy i jestem bardzo zadowolony, ogród nie do poznania.... Krzysztof polecam (1) Witam miłośników swojego ogrodu bardzo polecam tę firmę są dokładni i zetelni... Kozi
Fachowe podejście i profesjonalizm (1) Firma warta polecenia. Swoje prace w ogrodzie chcieliśmy zacząć od wyrównania... Violetta i Jacek Sliczne kwiaty (1) Piekne tulipany! Mama była zachwycona i cieszyla sie ich widokiem przez 2... Emilia Ogrodowy majstersztyk w wykonaniu firmy KDI Project (1) Przyszedł czas na małą rewolucję w ogrodzie. Należało wykonać zabieg cięcia... Kasia sprawnie i dobrze wykonane prace ogrodnicze (1) fachowe podejście i konkretna szefowa,widać znajomość tematu i staranne... JK Super (1) Do firmy New Garden zgłosiłam się szukając kogoś do pielęgnacji mojego... Stała klientka Zielone Kreacje (1) Znam Panią Agatę i pana Michała od dobrych kilu lat. Projekt Pani Agaty był... andrzej odradzam!!! (7) Robią dobre pierwsze wrażenie i na tym koniec. Są wyjątkowo niesolidni i... oszukany Projekt Ogrodu Formalnego w Baninie- opinia (1) Pani Justyna jest profesjonalistka w każdym calu. Kompetentna, z dużą wiedzą,... Ania ocena (1) Po wybudowaniu domku w Pasłeku szukałem pomocy w aranzacii ogrodu.przy pomocy... Zbigniew Kubień polecam fantastyczne podejscie do klienta ! (1) Bravo oby wiecej takich firm, kompleksowe wykonanie ogrodu to jest to , na... Adam i Ewa Polecam (1) Trafiłem przypadkiem tankując na orlenie. Bardzo duży asortyment. Sprzedawca... Marek Naprawa piły (1) W MDRserwis naprawiłem piłę do cięcia drewna bez problemu i OD RĘKI. Kupiłem... Kuba rewolucja w ogrodzie (1) Kiedy budowaliśmy ogród staraliśmy się wykonywać wszystko sami, wykorzystywać... Anna Fachowcy w swojej branży (1) Polecam tę firmę w 100%. Projektant zaangażowany w stworzenie ogrodu... Magda wypożyczenie sprzętu (1) Super obsługa elastyczne podejście do klienta pomimo że wypożyczałem pierwszy... JRK Utrzymanie ogrodu wspólnoty mieszkaniowej Gdańsk (1) Bardzo polecam usługi świadczone przez Fantastyczne Ogrody. Firma jest bardzo... Gdańsk Polecam !!! (1) Polecam gorąco usługi Evergreen . Skorzystałam z kompleksowej usługi od... Monika