Polecam (1) Trafiłem przypadkiem tankując na orlenie. Bardzo duży asortyment. Sprzedawca... Marek Naprawa piły (1) W MDRserwis naprawiłem piłę do cięcia drewna bez problemu i OD RĘKI. Kupiłem... Kuba rewolucja w ogrodzie (1) Kiedy budowaliśmy ogród staraliśmy się wykonywać wszystko sami, wykorzystywać... Anna
Fachowcy w swojej branży (1) Polecam tę firmę w 100%. Projektant zaangażowany w stworzenie ogrodu... Magda wypożyczenie sprzętu (1) Super obsługa elastyczne podejście do klienta pomimo że wypożyczałem pierwszy... JRK Utrzymanie ogrodu wspólnoty mieszkaniowej Gdańsk (1) Bardzo polecam usługi świadczone przez Fantastyczne Ogrody. Firma jest bardzo... Gdańsk Polecam !!! (1) Polecam gorąco usługi Evergreen . Skorzystałam z kompleksowej usługi od... Monika Ogród jak marzenie:) (1) „Zielone Kreacje” to bardzo profesjonalna firma zajmująca się... Ania Wypożyczalnia (1) Zdecydowanie polecam. Oblsluga miła i bardzo pomocna. Sprzęt pierwsza klasa,... Agnieszka Tak trzymać (1) Serdeczne dzięki za: 1. świetny sprzęt 2. ogromną pomoc przy załadunku 3.... Andrzej Habu wypożyczalnia (1) Super obsługa i właściwe podejście do tematu. Otrzymałem super sprzęt wraz z... Tomasz wypozyczanie sprzetu (1) Sprzęt super sprawny. Naprawdę ok. cz.nadolski Jesteśmy bardzo zadowoleni (1) Trudno do wykonanej usługi mieć jakiekolwiek zastrzeżenia. Cały czas, zarówno... Ania i Kuba Super wypożyczalnia (1) Szanowni Państwo Jeżeli kiedykolwiek zapragniecie wypożyczyć sprzęt do prac w... Szymon Emilia - opinia (1) W ubiegłym roku zakupiłam borówkę amerykańską, która w tym samym roku... Emilia Miejsce godne polecenia! Pełny profesjonalizm w zakresie ogrodnictwa (1) O szkółce dowiedziałam się od dobrych znajomych i pomimo dużego dystansu... Marzena Jurek - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z profesjonalnej obsługi. Pan, który nas obsługiwał... Jurek Polecam!!! (1) Firma Zielone Kreacje stworzyła dla nas niesamowity, kreatywny projekt. Nie... Ela Firma godna polecenia (1) Sprzęt do pielęgnacji trawnika bardzo przyzwoity, sprawny i zadbany.... Tomay Szkółka na obrzeżach (1) Szkółka posiada duży wybór roślin (głównie iglastych z uprawy gruntowej), w... deep