Firma godna polecenia! (1) Z wielka przyjemnością i pełnym przekonaniem polecam firmę Cztery Pory Roku... Grażyna Ogród przy Restauracji (1) Firma Cztery Pory Roku jest godna polecenia. Współpracujemy już od kilku lat... MULK Mały specjalistyczny sklep (1) Nie raz, nie dwa robiłem tu zakupy sprzętowe do ogrodu. Sprzedawca potrafi... Piotr
Polecam! (1) Bardzo profesjonalna i przyjazna obsługa, przystępne ceny i piękne rośliny! Rust Cohle Bardzo fajna szkółka (1) Wszystkie kupione w tej szkółce rośliny mi się przyjęły.Bardzo duży wybór i... Basia świetny sklep (2) od dwóch lat jestem regularną klientką i mogę bez wachania polecić ten sklep;... er Green Project - projektowanie ogrodów trójmiasto - polecam (1) Polecam firmę Green Project z trójmiasta jako fachowców od projektowania... Jan Jest lepiej (1) W zeszłym tygodniu miałam okazję odwiedzić dział zoologiczny, ku mojemu... Ola Marcin - opinia (1) Polecam solidna firma!!!!!!!!! Marcin OKAZ jest najlepszym sklepem zoologicznym w trójmieście (2) Absolutnie nie mogę się zgodzić z opiniami, które tutaj wyczytałem! Tak, to... stały klient Tylko w ostateczności a najlepiej wcale (1) Akwarystyka- Pan z niedosłuchem najbardziej komunikatywny. Muzyka na cały... Kornel Kreatywność i profesjonalizm (1) Zawsze na czas, z pełną głową przemyślanych, kreatywnych i nowoczesnych... Ola Anna i Bartosz - opinia (1) Zielone Kreacje to bardzo solidna i kompetentna firma. Pani Agata... Anna i Bartosz Naprawa kosiarki (1) Usługa została wykonana bardzo dobrze. Widać, że wiedzą co zrobić, żeby... Marian Oszuści w dziale akwarystycznym (2) Dział akwarystyczny, kiepski wybór właściwie wszystkiego. Sprzedawca pakuje... Krystian Wysoki poziom usług i komplekowa oferta (1) Firmę Cztery Pory Roku znaleźliśmy na portalu Trójmiasto, w trakcie... G. Rywelski kontakt telefoniczny (1) kupowalem juz wczesniej w tym sklepie,obsluga -fakt nie byla nadmiernie... stach Raj dla ogrodników (1) Świetne miejsce z dużym wyborem roślin, drzewek i krzewów. Na miejscu... lotnik_123 Irena Bartołd - opinia (1) Juz po raz drugi korzystałam z usług firmy Cztery Pory Roku. Jestem bardzo... Irena Bartołd Zamiejska 29 i 31 (1) Widziałem z okna jak Ci ludzie pracują. Nie ważne czy + 30 stopni i ukrop czy... mieszkaniec