POLECAM!!! (2) Świetni fachowcy, prawdziwi profesjonaliści wiedza co robią i to w bardzo... Aleksandra Polecam - naprawdę solidny wykonawca (1) Pan Krzysztof wykonał nam domek ogrodowy, drewutnię oraz taras - wszystko... M. S. wszystko tak jak trzeba (1) Działaja szybko i sprawnie dobry dojazd polecam innym. bartek
Nie jest to sklep marzeń ;) (2) Co do kilku wypowiedzi trzeba się oczywiście zgodzić. Muzyka jest stanowczo... Jaro stara kosiarka jak nowa (1) Fachowa obsługa inni nie wiedzieli o co chodzi a tu bez problemu 2 dni w... Andrzej Maricn - opinia (1) Polecam serdecznie bardzo miła obsługa oraz profesjonalne doradztwo w zakupie... Marcin Szkoda, że w likwidacji. (1) Od lat tam kupuję i żałuję, że miasto nie przedłużyło umowy - pewnie niebawem... zadowolona klientka Niesamowita firma, POLECAMY!!! (1) Zarzad wspolnoty mieszkaniowej przy al. Niepodleglosci 657 w Sopocie pragnie... Zarzad Wspolnoty peed - opinia (1) Świetny sklep z bogatym asortymentem w przystępnej cenie, oraz kompetentną... peed deep - opinia (1) Szeroki wybór roślin w doskonałych cenach. Przyjazna i fachowa obsługa. deep Polecam !! (3) Solidne wykonanie,sprawnie i profesjonalnie. Zachęcam wszystkich do... Joanna Godne polecenia (1) Bardzo fajna, solidna, rodzinna firma. Przede wszystkim zajmują się ogrodem... M.D Polecam (1) Profesjonalne doradztwo, solidne wykonanie, konkurencyjne ceny - z czystym... Rafał W. Firma godna polecenia! (1) Z wielka przyjemnością i pełnym przekonaniem polecam firmę Cztery Pory Roku... Grażyna Ogród przy Restauracji (1) Firma Cztery Pory Roku jest godna polecenia. Współpracujemy już od kilku lat... MULK Mały specjalistyczny sklep (1) Nie raz, nie dwa robiłem tu zakupy sprzętowe do ogrodu. Sprzedawca potrafi... Piotr Polecam! (1) Bardzo profesjonalna i przyjazna obsługa, przystępne ceny i piękne rośliny! Rust Cohle Bardzo fajna szkółka (1) Wszystkie kupione w tej szkółce rośliny mi się przyjęły.Bardzo duży wybór i... Basia świetny sklep (2) od dwóch lat jestem regularną klientką i mogę bez wachania polecić ten sklep;... er Green Project - projektowanie ogrodów trójmiasto - polecam (1) Polecam firmę Green Project z trójmiasta jako fachowców od projektowania... Jan