Elstapor - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Dobrze zorganizowana Firma sluchajaca potrzeb swoich... Elstapor Ewelina - ocena (1) Fachowa obsługa Ewelina Adam - ocena (1) Adam Długo szukałam takiego fachowca. Praca wykonana idealnie. Bardzo pomocny... Adam
Agnieszka - ocena (1) Ogrody na osiedlach Altorii wyszły piękne, wszystko zadbane. Bardzo polecam. Agnieszka Krzysztof - ocena (1) Wykonanie ogrodu i nawodnienia oceniam na 10/10 Krzysztof Andrzej - ocena (1) Najlepsza firma ogrodnicza w Trójmieście Andrzej Wspólnota Mieszkaniowa Błękitna 3A - ocena (1) Firma szybko i sprawnie Błękitna 3A odcięcie odcięcie 2 wierzby i klon... Wspólnota Mieszkaniowa Błękitna a. stolarczyk - ocena (1) Szybko, sprawnie. Dobry kontakt z przedstawicielem firmy. a. stolarczyk Bogdan - ocena (1) Szybko i dobrze. Bogdan Julia - ocena (1) Polecam, duży wybór oraz miła obsługa Julia Joanna - ocena (1) Z firmą wodnik współpracuję od kilku lat. Posiadam system nawadniania ogrodu... Joanna Kufel - ocena (1) Szkoda, że nie mogę dołączyć zdjęć ogrodu stworzonego przez pana Przemka i... Kufel ekolog 69@wp.pl - ocena (2) Super firma polecam ekolog 69@wp.pl Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu sprzętu stihl od Pana Łukasza. Wykazał się... Ola Gabriela Augustyniak - ocena (2) Gorąco polecam firmę Green Nord zlecone prace wykonano sprawnie i... Gabriela Augustyniak Anna Drwiła - ocena (2) Szczerze polecam firmę Green Nord. Słowność, terminowość, rzetelność i przede... Anna Drwiła Grzegorz - opinia (2) Zadanie oglowienia 13 swierkow zostalo wykonane zgodnie z umowa, niezwykle... Grzegorz Beata Łebko - opinia (2) Profesjonalnie i terminowo. Polecam serdecznie. Beata Łebko Ela Weber-Zabawa - opinia (1) Ekipa niesamowita, profesjonalne doradztwo, wiedza dotycząca świata roślin... Ela Weber-Zabawa K-B-R - opinia (1) Przemili fachowcy z Czterech Pór Roku zakładali mi ogród 7 lat temu i od tego... K-B-R