Kufel - ocena (1) Szkoda, że nie mogę dołączyć zdjęć ogrodu stworzonego przez pana Przemka i... Kufel ekolog 69@wp.pl - ocena (2) Super firma polecam ekolog 69@wp.pl Ola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z zakupu sprzętu stihl od Pana Łukasza. Wykazał się... Ola
Gabriela Augustyniak - ocena (2) Gorąco polecam firmę Green Nord zlecone prace wykonano sprawnie i... Gabriela Augustyniak Anna Drwiła - ocena (2) Szczerze polecam firmę Green Nord. Słowność, terminowość, rzetelność i przede... Anna Drwiła Grzegorz - opinia (2) Zadanie oglowienia 13 swierkow zostalo wykonane zgodnie z umowa, niezwykle... Grzegorz Beata Łebko - opinia (2) Profesjonalnie i terminowo. Polecam serdecznie. Beata Łebko Ela Weber-Zabawa - opinia (1) Ekipa niesamowita, profesjonalne doradztwo, wiedza dotycząca świata roślin... Ela Weber-Zabawa K-B-R - opinia (1) Przemili fachowcy z Czterech Pór Roku zakładali mi ogród 7 lat temu i od tego... K-B-R Piotr Rutkowski - opinia (1) Firma Cztery Pory Roku zakładała dla nas kilka lat temu ogród wokół domu... Piotr Rutkowski Mariusz - opinia (1) Udana współpraca, bardzo Miły uczynny człowiek z wieloma pomysłami! Polecam Mariusz Jacek Gdynia Mały Kack - opinia (2) Profesjonalna firma,profesjonalny szef,profesjonalna załoga. Sprawnie,szybko... Jacek Gdynia Mały Kack JP - opinia (1) Niestety, mimo naszej cierpliwości bardzo się zawiedliśmy na współpracy z tym... JP Piotr - opinia (2) Prace przy wycince drzew zlecone firmie Green Nord przebiegły szybko i... Piotr Bożena - opinia (1) Bardzo solidny i kreatywny Pan ogrodnik, widać że lata doświadczeń i tradycji... Bożena jck - opinia (1) Pełen profesjonalizm Wspaniała postać Pana Lechosława. jck Urszula Jagielska - opinia (2) Bardzo polecam, profesjonalnie i szybko. Urszula Jagielska Maja - opinia (1) Bardzo zadowolona - profesjonalnie, na czas. Maja Marta - opinia (1) Bardzo polecam!! Warto było czekać, super efekt końcowy, widać profesjonalizm... Marta Maria - opinia (1) miła obsługa, duży asortyment. Maria