Patryk Brylowski - opinia (1) Genialna firma, profesjonalna obsługa, nic dodać nic ująć. Patryk Brylowski Elżbieta - opinia (1) Niespotykanie rzetelna i profesjonalna firma. Świetne projekty, sumienna... Elżbieta Weronika - opinia (1) Sprawna ekipa. Pomysłowe rozwiązania. Kreatywny projekt. Tak mogę podsumować... Weronika
Bożena - opinia (1) Firma wykonuje u mnie prace ogrodnicze od kilku lat. W ubiegłym roku... Bożena Asia - opinia (1) Pracownicy Green Nord przeprowadzili wycinkę 2. dużych drzew owocowych... Asia Kamila - opinia (2) Byłam z synkiem po doniczki i ziemię. Wróciliśmy dodatkowo z kaktusem i... Kamila działkowiec - opinia (1) Przez całe lata kupowałem w tym Centrum rośliny zawsze byłem zadowolony.... działkowiec Marcin - opinia (1) Profesjonalne założony trawnik i nasadzenia krzewów, polecam Marcin Weronika - opinia (1) Wszystko super, jak na chwilę obecną czegoś nie ma to Pan zamawia. Weronika B. - opinia (1) Szybko,sprawnie,profesjonalnie pod każdym względem. B. Janina - opinia (1) Polecam Projket wykonany wspaniale. Czekamy na pogodę i realizacje Janina Majki - opinia (1) Bardzo fajny kontakt i podejście do klienta. Projekt bardzo dobrze wykonanym.... Majki Dariusz - opinia (2) Wykonano podcinkę pielęgnacyjną drzewa. Oprócz wiedzy i umiejętności należy... Dariusz Staszek - opinia (2) Bardzo dobry kontakt z Panem Krzysztofem, bezproblemowe umówienie usługi.... Staszek Jarosław - opinia (1) Najlepszy wybór roślin w Trójmieście, ciekawa oferta warsztatów i przystępne... Jarosław Ewa - opinia (1) Wszystko super, profesjonalne podejście i piękne rośliny, które ozdabiają... Ewa Filip - opinia (1) Polecam Pana Tomasza, współpracuje z nim od ponad 5 lat. Pracowity, słowny,... Filip Anna - opinia (2) Firma Green Nord wykonała dla nas cięcie pielęgnacyjne i korygujące koronę... Anna Zbigniew - opinia (1) Pełny profesjonalizm, życzliwość, zdolność i chęć do zastosowania nietypowych... Zbigniew Monika U - opinia (1) Jestem związana od nastu lat super rodzinny ogrodnik polecam każdemu. Monika U