Polecam (1) W maju tego roku kupiłam w salonie firmy DRUTEX przy Aleji Niepodległości... Klient Montaz okien i rolet. (2) Firma godna polecenia, wykonali usluge montazu okien pcv (dodam ze okna PCV... ewa Okna (1) Polecam firmę ! Jestem bardzo zadowolona z kompetencji pracowników jak i z... Irena
Polecam (1) Bardzo profesjonalna firma, przy mojej pierwszej wizycie w biurze ja jako... Artur Zdecydowanie Firma godna polecenia (1) Po raz kolejny przy wymianie okien postanowiłam zaufać marce DRUTEX.... Magdalena R. prawdziwi profesjonaliści! (1) Bardzo dawno nie spotkałam się z tak miłą, rzeczową i fachową obsługą.... Klientka z Al. Grunwaldzkiej Polecam :) (1) Firmę mogę polecić w 100%. Usługa polegała na wymianie okna wraz z monteżem... Magda Dobre okna i dobrze wstawione. (1) Po sprawdzeniu cen w kilku firmach wybrałam Drutex -choć nie były... Roma Niezadowolona (1) Zastanawiam się jak ta firma funkcjonuje, skoro lekceważy się klienta. Mimo... Niezadowolona !!! Dramatyczna obsługa!!! (1) Na wstępie - odradzam tę firmę. Zamówiłam drzwi do mieszkania na początku... Aga firma wiarygodna (1) 1 raz wstawiałam okna.czas oczekiwania 2 tyg, niewielka zaliczka fachowe... klientka Polecam (1) Zamówiłam parapet - nie tylko został dostarczony szybciej niż zakładałam, ale... Magda Oprócz terminu !!! (1) Oprócz terminu montażu okien który przedłużył się do 7 tygodnia od zawarcia... or okna i drzwi (1) zamówiłam okna i drzwi w maju.. usługę wykonano zgodnie z terminem, jestem... Ania Kawalec fachowa firma (1) zdecydowanie polecam firmę. porządne okna, szybki i fachowy montaż. duży plus... Paweł zadowolona (1) 4 lata temu wymieniłam w tej firmie wszystkie okna w mieszkaniu, do tej pory... Maria B. polecam:) (1) Polecam tę firmę! Zakupiłam do nowego mieszkania drzwi wewnętrzne i drewniane... EwaN polecam , jestem zadowolona (1) Polecam usługi tej firmy, wymieniłam okna w całym mieszkaniu, czekałam... Małgosia Ania - opinia (1) Pan Marcin byl niesamowicie pomocny, okno piekne! Ania ... (1) moze dlatego ze byłam niezadowolona ,okna do kitu sa nieszczelne i wiatr hula... iwon a