Gorąco polecam. (1) My też korzystaliśmy z usług tej firmy(jakieś 5 lat temu) i teraz też... Ania z Moreny Super firma (1) Montaż okien , parapetów i drzwi wykonany profesjonalnie. Firma godna... Monika nie polecam (1) Odwiedziłam ten punkt gdy jesienią 2011 rozeznawałam rynek okien, drzwi... Joanna
Ewa Otręba - opinia (1) Witam serdecznie szanowne panstwo ktore szuka cos konkretnego w dobrym stylu... Ewa Otręba Tylko Polecać! (2) W styczniu zamówiłam drzwi , zgodnie z umową zostały zamontowane w terminie,... Katarzyna Wysoka Jakość i Expresowy termin (2) Co tam wiele będę pisał. Polecam każdemu!!! Naciąłem się kilka razy na... Ryszard Kuc nie polecam (1) okna fatalne od poczatku,parapety plastikowe "siąkną"plamy.z reklamacja... justyna Polecam (1) Dwukrotnie korzystaliśmy z usług tej firmy, przy montażu rolet oraz wymianie... Bożena REWELACJA!!! (1) Po naszych doświadczeniach z wymianą okien, kiedy zostaliśmy oszukani... Karolina i Maciej szukam klientów firmy windos2000 (1) szukam klientów firmy którzy kupili okna typ GENEO z pakietem 3 szybowym.... klient Brak kontaktu, ignorowanie Klienta (1) Firmę Aludor oraz kontakt z właścicielem polecili mi architekci.... flinka regulacja okien (1) Po zimie miałem problemy z zamykaniem drewnianych okien i drzwi balkonowych.... Rales WYMIANA DRZWI. POLECAM (3) Dałem się na mówić sąsiadowi na skorzystanie z usługi wymiany drzwi. Bardzo... Grzegorz Nie polecam !!!!!!! (1) Nie polecam tej firmy nikomu !!! 10.11.2009 roku firma ta wstawiała okna w... Sławomir Polecam ! (1) Kupiliśmy z żoną okna z tej firmy i jesteśmy bardzo zadowoleni .Na okna... Adam P. zadowolony klient (1) nic dodać nic ująć pewnie solidnie bezproblemowo firma się spisała Heniutek POLECAM (2) PRZYSTĘPNE CENY I SZYBKIE TERMINY TO NA PEWNO ATUTY TEJ FIRMY. ZAMÓWIONE... Anna POLECAM (1) Baaaaaaaaaaardzo szybka realizacja zamówienia!!! 100% POLECAM!!! W tej firmie... Krzysztof Tandeta (4) Wymieniałam drzwi w tej firmie. Drzwi są tandetne z najtańszych materiałów,... klientka Zadopwolony klient. (3) Chciałabym serdecznie podziekować ludziom pracującym w tej firmie. Kupiłam... Urszula