Nie Polecam (1) Obsługa w sklepie ok , termin realizacji mimo zapewnień ( do 6 tyg) i tak... niezadowolony pozytywna opinia (1) polecam wszystko w najlepszym porządku jak w allegro szybko sprawnie a towar... KoleKcjoner pozytywna (1) obsługa bardzo dobra asortyment bogaty można na prawdę znaleźć wszystko... Radzyński
POLECAM!!! (1) jestem zadowoloną klientką, usługa szybka sprawna, drzwi bardzo wysokiej... Janina K bez kozery profeska (1) polecam zamówienie zrealizowane w terminie towar bez wad montaż pierwsza... Grzesiek K. cienka firma Nie polecam.... !!!!!!!!!!!!!!! (1) nie słowna firma nie kompetentni pracownicy,czekac trzeba na reklamacje 2... Jurek Joanna K. - opinia (1) Wszystko na 6 polecam, piękny fornir na drzwiach aż miło popatrzeć , drzwi z... Joanna K. Drzwi spełniły moje oczekiwania a ekipa się postarała (1) Drzwi pożarowe okazały się także estetyczne. Montaż pierwsza klasa. Polecam... biuro bakson jestem zadowolony z usług centrum (1) chyba wszystkie oceny na 6, prosiłem o tanei okna a zaproponowano mi tanie i... Jerzy Brzeźno Okna (1) Polecam wszysykim którzy chcą zamówić solidne i tanie okna.Profesjonalna i... Cezar CIEPŁE OKIENKA (3) Zamówiłam okna z profilu Rehau Geneo które są naprawde godne polecenia. Mają... Marta Ok polecam (1) wszystko ok solidna firma Kazik jestem zadowolonym klientem (1) polecam bez zastrzeżeń, kupiłem okna nietypowe i drzwi przesuwane, gdzie... Krzysztof Agata Graczyk firma QUEEN (1) Składam podziękowanie firmie QUEEN za wzorowe wykonanie okien,rolet i drzwi... Maria Wietrzykowska-Dolecka polecam rzetelnie się wywiązali ze zlecenia (1) jestem zadowolony z usług tej firmy, terminowo a okna na klasycznych ciepłych... Janusz46Żabianka zdecydowanie polecam (1) polecam zdecydowanie Szukałam i znalazłam firmę , którą zdecydowanie mogę... Anka Zadowolenie to chyba najlepsze określenie. (1) Centrum Okienne zapewniło mi kompetentne doradztwo i wysokiej jakości... Joanna Bardzo solidna firma (1) Korzystałam dwukrotnie z tej firmy. Okna na czas, montaż bez żadnych... zadowolona klientka Zakup i reklamacja (1) Przy zakupie wszystko w miarę, chęci, kontakt itd. Montaż ???? podwykonawca ?... Damian rzetelna firma (1) Zamówiłam okna oraz drzwi do domu. Zamówienie zostało zrealizowane jeszcze... Alina