Klient - opinia (1) W tym zakładzie pracuje w obsłudze starsza pani, która jest niezbyt uprzejmą... Klient ŁUCJA - opinia (1) Profesjonalizm , empatia dla klientów .Pierwszy raz w długoletnim... ŁUCJA Olga - opinia (1) Z usług Poradni Visus moja rodzina korzysta od lat. Zachwyca mnie uprzejmość... Olga
Janina Laskowska - opinia (1) Doktorowi i calej załodze gorące podziękowania składam. Wierna pacjentka. Janina Laskowska Marcin - opinia (1) Bardzo profesjonalne podejście do pacjenta. Panie pracujące na recepcji... Marcin Barbara - opinia (1) Do salonu Visus chodzimy całą rodziną od 12 lat i nigdy się nie zawiedliśmy.... Barbara Małgorzata - opinia (2) Tragedia. Zupełny brak profesjonalizmu. Rozpoczynając od początku. Pierwszym... Małgorzata Magdalena - opinia (2) Niestety kiedyś było inaczej, Panie niemiłe. Stos papierów do podpisania jak... Magdalena Jacek - opinia (1) Polecam osobom które jeszcze nie zdecydowały się na zabieg, sam zabieg trwa... Jacek Jakub - opinia (1) Serdecznie polecam klinikę Blikpol, najlepsi specjaliści! Jakub Ada - opinia (1) Wykonałam zabieg ponad pół roku temu i od tego czasu cieszę się życiem beż... Ada pacjentka - opinia (1) 10 lat po korekcji (styczeń 2011) i wszystko jest nadal w porządku pacjentka Adam - opinia (1) Śmiało mogę polecić klinikę Blikpol ze względu na to jak podeszli do mojej... Adam P. Piotrowska - opinia (1) To była moja pierwsza wizyta w tej poradni. Pani okulistka przeprowadziła... P. Piotrowska Dorota - opinia (1) Profesjonalne Centrum okulistyczne, bardzo miła i fachowa pomoc. Mam... Dorota SF - opinia (1) Mój ulubiony salon optyczny. Zawsze mogę liczyć na pomoc specjalistów przy... SF Anna - opinia (1) Kilka razy korzystałam z usług gabinetu BiN-Med i za każdym razem byłam z... Anna Kasia - opinia (1) Serdecznie polecam wszystkim, którzy myślą nad wykonaniem zabiegu. Cały... Kasia Marta - opinia (1) Panie z rejestracji jak by pracowały za karę. Wchodzisz do salonu i zamiast... Marta Angelika - opinia (1) Bardzo polecam! Zabieg wykonany profesjonalnie. Opieka względem pacjenta na... Angelika