miło i profesjonalnie (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Pani Asia która tam jest bardzo... Patrycja Zabieg korekty wzroku (1) Przeszłam swój zabieg indywidualizowany Femtolasik dwa tygodnie temu, w... teraKotka Polecam (1) To dzieki nim wiem ci dolega mojemu dziecku Aleksandra
Poraszka (1) Była z systemem u Pana doktora, prosiłam o wymas olał to. Poszlam po długim... Matka LASEK - korekcja wzroku -5 do 0! (1) W kwietniu 2019 miałem wykonywany zabieg LASEK, po dłuższym zastanowieniu,... Michał Plastyka powiek - naprawdę warto (1) Dwa miesiące temu miałam rozszerzony zabieg plastyki powiek. Efekt wymarzony.... Anna dr Aleksandra Tabisz (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Szybka i trafna diagnoza. Po... Beata K Korekta powiek (1) Pani Dr Anna Jurska-Jaśko to lekarz cierpliwy i rzeczowy, ktory niespiesznie... Ania Polecam (1) Bardzo miła atmosfera, polecam Panią Doktor. W gabinecie optycznym też... Katarzyna Polecam! (1) Pani optometryska przesympatyczna i bardzo dokładnie przeprowadziła badanie.... Krystyna Mile zaskoczona (1) Pierwszy raz w życiu, a mam ponad 50 lat, dowiedziałam się od Pani Doktor, że... Anna Anna - opinia (1) Dziś mija miesiąc od mojego zabiegu. Zycie bez okularów jest o wiele... Anna Polecam w 100% (1) Profesjonalnie i z pasją. Miejsce gdzie każdy w każdym wieku znajdzie coś dla... Magda Pacjent - opinia (2) Totalna masakra, pieniądze wydane a problem pozostał Pacjent Betkowski (1) Jest to swietny lekarz I nigdy nie odmawia pomocy Ola Szybko i profesjonalnie (1) Czas oczekiwania na wizytę dość krótki. Miły personel. emilia SUPER (1) Jestem pacjentem od 5 lat i zawsze byłem zadowolony ale teraz jest jeszcze... Bardzo zadowolony Gorąco polecam laserową korekcję w ArtLife (1) W październiku zeszłego roku zdecydowałem się na wykonanie zabiegu laserowej... Szymek Polecam specjalistów (1) Bardzo serdecznie polecam cała ekipę specjalistów, ale najbardziej Pana... Michał Odradzam ! (1) Zazwyczaj nie piszę negatywnych opinii, ale tym razem zrobię wyjątek, aby... Cherry