Mariano Italiano - opinia (1) Profesjonalne i bardzo sprawne badanie wzroku a następnie dobrze dobrane... Mariano Italiano rozczarowany i zdenerwowany przez ww panią pacjent - opinia (2) dr rzeczycka --tragedia !bardzo niemiła i niekompetentna osoba na tym... rozczarowany i zdenerwowany prze Dorota - opinia (2) Kiedyś VISUS to była dobra marka. Niestety teraz tak nie jest. Opóźnienie... Dorota
Waldemar - opinia (1) Takie chamstwa jak w tej przychodni dawno nie spotkałem. Recepcjonista uważa... Waldemar Monika - opinia (1) Podziękowania za rozwiązanie mojego problemu z okularami. Badanie bardzo... Monika Barbara - opinia (1) W X 2019r. p.doktor Mateusz Koberda wyleczył mi zapalenie spojówki w oku.Na... Barbara Ania - opinia (1) Od kilku lat bardzo drażniły mnie opadające powieki. Pół roku temu... Ania Zdecydowanie odradzam (2) Zadzwoniłem na numer podany w internecie - po usłyszałem, że Pani doktor nie... Mikołaj Tarkowski miło i profesjonalnie (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Pani Asia która tam jest bardzo... Patrycja Zabieg korekty wzroku (1) Przeszłam swój zabieg indywidualizowany Femtolasik dwa tygodnie temu, w... teraKotka Polecam (1) To dzieki nim wiem ci dolega mojemu dziecku Aleksandra Poraszka (1) Była z systemem u Pana doktora, prosiłam o wymas olał to. Poszlam po długim... Matka LASEK - korekcja wzroku -5 do 0! (1) W kwietniu 2019 miałem wykonywany zabieg LASEK, po dłuższym zastanowieniu,... Michał Plastyka powiek - naprawdę warto (1) Dwa miesiące temu miałam rozszerzony zabieg plastyki powiek. Efekt wymarzony.... Anna dr Aleksandra Tabisz (1) Profesjonalne podejście do pacjenta. Szybka i trafna diagnoza. Po... Beata K Korekta powiek (1) Pani Dr Anna Jurska-Jaśko to lekarz cierpliwy i rzeczowy, ktory niespiesznie... Ania Polecam (1) Bardzo miła atmosfera, polecam Panią Doktor. W gabinecie optycznym też... Katarzyna Polecam! (1) Pani optometryska przesympatyczna i bardzo dokładnie przeprowadziła badanie.... Krystyna Mile zaskoczona (1) Pierwszy raz w życiu, a mam ponad 50 lat, dowiedziałam się od Pani Doktor, że... Anna Anna - opinia (1) Dziś mija miesiąc od mojego zabiegu. Zycie bez okularów jest o wiele... Anna