Gorąco polecam!!!! (1) Dziś dotarłem do poradni z rocznym dzieckiem, Pani w telefonicznej recepcji... Rafał Polecam życie bez okularów (1) Dziś mija tydzień od mojego zabiegu. Życie bez okularów jest o wiele... Joanna Niemiła obsługa, tragiczne podejście do dzieci (1) Mam za sobą 2 wizyty z synem u dr Staniewicz - nigdy więcej! Zero szacunku do... Mama
Podziękowanie (1) Serdecznie dziękuję lekarzom oraz pielęgniarkom za wspaniałą opiekę w czasie... Teresa Andrzejczak Kompletny brak odpowiedzialności (2) Po kilku miesiącach oczekiwania na wizytę, koordynacji z innymi wizytami u... Stanisław Świtalski Lepsza jakosc zycia (1) Jestem rok po laserowej korekcji wzroku. Zmienilam zycie na bardziej... Maria SBK Lasik (3) Bardzo dobra opieka od początku do końca zabiegu włącznie z... Sergiusz Bajecznie ^^ (1) Tyle było zaciskania kciuków przez całą rodzinę, żebym się zkwalifkowała,... Anne Serdecznie polecam dr Aniśko (1) Dzięki Pani Doktor i zabiegowi na oczy udało mi się zdać bardzo ważne dla... Wróbel b.dobry lekarz dla dzieci (1) Doktor Katarzyna Kreft polecam bardzo gorąco - kiedyś operowałą chrzęśniaka... Mira Opinia na podstawie wielu wizyt na przestrzeni kilku lat - zawsze z "przygodami". (1) Praca Pań z recepcji pozostawia wiele do życzenia. Jeśli jest duże opóźnienie... Sebastian Maćko Wielkie zaskoczenie - na plus. (1) Ostrość widzenia po zabiegu mam znakomitą. Jestem naprawdę zaskoczony, bo... Z. Trz. Patty (1) Dziś bylam z synem u Pana doktora Sikory przemiły człowiek, super podejście... Patty Polecam (1) Polecam salon, profesjonalna obsługa lucas Optyk (1) Polecam salon bardzo profesjonalne podejście do klienta . Na pewno przy... Janek Optyk (1) Bardzo sobie chwalę wizytę w salonie . Regularnie jak tylko jestem na kupnie... Agnieszka dziękuję (1) dziekuje za pomoc.problem rozwiazany X Szybko i konretnie. Bez owijania w bawełnę (1) jak wyżej Marzena rejestracja telefoniczna (1) Pomimo wielu prób przez cały dzień nikomu nie chciało się odebrać telefonu... ggfh Fachowa obsługa (1) Kompleksowa oferta, można było wszystko załatwić w jednym miejscu – od... Marcin