Serdecznie polecam dr Aniśko (1) Dzięki Pani Doktor i zabiegowi na oczy udało mi się zdać bardzo ważne dla... Wróbel b.dobry lekarz dla dzieci (1) Doktor Katarzyna Kreft polecam bardzo gorąco - kiedyś operowałą chrzęśniaka... Mira Opinia na podstawie wielu wizyt na przestrzeni kilku lat - zawsze z "przygodami". (1) Praca Pań z recepcji pozostawia wiele do życzenia. Jeśli jest duże opóźnienie... Sebastian Maćko
Wielkie zaskoczenie - na plus. (1) Ostrość widzenia po zabiegu mam znakomitą. Jestem naprawdę zaskoczony, bo... Z. Trz. Patty (1) Dziś bylam z synem u Pana doktora Sikory przemiły człowiek, super podejście... Patty Polecam (1) Polecam salon, profesjonalna obsługa lucas Optyk (1) Polecam salon bardzo profesjonalne podejście do klienta . Na pewno przy... Janek Optyk (1) Bardzo sobie chwalę wizytę w salonie . Regularnie jak tylko jestem na kupnie... Agnieszka dziękuję (1) dziekuje za pomoc.problem rozwiazany X Szybko i konretnie. Bez owijania w bawełnę (1) jak wyżej Marzena rejestracja telefoniczna (1) Pomimo wielu prób przez cały dzień nikomu nie chciało się odebrać telefonu... ggfh Fachowa obsługa (1) Kompleksowa oferta, można było wszystko załatwić w jednym miejscu – od... Marcin Polecam! (1) Polecam!!:)szybko i bezboleśnie, widzę bardzo wyraznie, bez porownania do... martyna245 Zdecydowanie polecam! (1) Wspaniały lekarz i bardzo sympatyczny człowiek! Profesjonalne podejście do... Danuta Rakowska dobry okulista (1) Profesjonalne podejście do pacjenta dawno nie spotkałem się z tak... jarek Oby tak dalej :) (1) Super fachowa obsługa. Pani doktor świetne podejście do dzieci, spokój i... Mama dr Golebiowski - polecam (1) Lekarz z pasją i ogromną wiedzą. Kulturalny, i rzeczowy. Ma super... Agnieszka Polecam! (1) Jak najbardziej polecam Panią Doktor - sympatyczna i kompetentna lekarz,... Patrycja Nie polecam (1) Nie polecam. Za wysoka cena w porównaniu do jakości i poświęconego czasu... Natalia Profesjonalizm i empatia (1) Jestem pełna podziwu dla empatii i profesjonalizmu Pani dr Panasik. Precyzja,... Irena