Klient jest naprawdę Najważniejszy! (1) Zawsze znajdzie się czas dla klienta, a przy tym obsługa szybka i... Karol angiografia (1) Nie dosc, ze dr Strauss spoznila sie do pracy o GODZINE, nie racząc nawet... Izabela dobrzy profesjonaliśći (0) Dla mnie okej, nie mam uwag do przychodni. Robią wszystko od A do Z, każdy... mirek4547
poloecam (1) Sprzętowo to chyba jedna z lepiej wyposażonych przychodni, badanie AFL... marian78 krótki czas oczekiwania (1) Przyjmują na NFZ ale ja akurat jeździłam tutaj prywatnie – krótszy czas... magda65846 w końcu ktoś konkretny (1) Mówią, że jak sie chwali - to sie w końcu popsuje. Mam nadzieję że tak nie... Sylwester Strata czasu i pieniędzy (1) (...)W czasie wizyty w ogóle nie ustosunkowała się do mojego problemu -... Magdalena Bez problemów (1) Byłem u różnych specjalistów mniej lub bardziej otwartych na pacjenta. W... Rafał Polecam (1) Miałam do czynienia z wieloma okulistami i tylko tutaj czułam się... Karolina Szybko i konkretnie (1) Mąż cierpiał z powodu zapalenie spojówek. Wizytę u specjalisty w Visus udało... Sylwia ortopeda Marek Młodzianowski (2) Polecam pana doktora Młodzianowskiego .Profesjonalny i perfekcyjny w swoim... Grażyna Dominik Rutecki - zakład optyczno - okulistyczny Gdynia, adm. Józefa Unruga 39 (1) Pani, która pracuje w tym zakładzie (niestety nie znam nazwiska - wysoka... Edyta okulista - Małgorzata Lamczak-Kuczyńska (1) Badanie odbyło się w nerwowej atmosferze, zwłaszcza przy nauce zakładania... Edyta :) (1) Przemiły Pan doktor bardzo polecam. Karina Sz Zdecydowanie polecam (1) Pani doktor zdiagnozowała u mnie chorobę której nie zauważył żaden lekarz... Rafał polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia do pacjenta. Pełną... Annna 102 (1) Doktor Staniewicz jest rewelacyjnym specjalistom!Podjął się usunięcia zaćmy... Wojtek Dla dziecka (2) Polecam panią dr.Skweres.Spokojna,rzeczowa z podejsciem do dzieci.Chodzę z... mama Malwinki polecam (1) Polecam, zlikwidowali mi wadę -5,5. karol000 dr Żywicka wizyta na plus (1) wczoraj byłyśmy u dr Żywickiej na wizycie. jest to specjalista, od którego... ania