Polecam laryngolog (1) Szczerze polecam Pana doktora Sikore,lekarz z powołania,miły,spokojny i... Aneta Jak najdalej stąd! (1) Zupełnie abstrahując od tego, że z zabiegu jestem zadowolona, odradzam tą... Zawiedziona Bardzo polecam (1) Jeszcze raz dziękuję. Bardzo miła i sympatyczna atmosfera. Profesjonalne... Robert
Wspanialy lekarz wpaniale wyposazona placowka (1) Pragne polecic wszystkim wspanialego dr.Szulca szalenie milego z ogromna... Pacjentka Bozena Podziekowania (1) Jestem zdziwiona negatywna oceną, którą przed chwilą przeczytałam na temat dr... Mirosława Harman Uśmiechnięty Kuba! (1) Byłem ostatnio z synem. Obawiałem się przeprawy jak pod Grunwaldem. Jednak... Bartek zadowolona pacjentka (1) Czas oczekiwania na wizytę długi, ale warto było skorzystać. Fachowa... Anka C. W 100% pooooolecam !!! (1) Szczerze polecam salon optyczny zarówno nowy punkt na ul. Heweliusza jak i... Marta Dr Aniśko-Słomińska doskonały okulista z Trójmiasta (1) Pani dr Aniśko-Słomińska to doskonały lekarz okulista. 4 lata temu doznałem... Mario Cudowne uczucie widzieć :) (1) Nie będę tu opisywać całej mojej historii, bo jest bardzo długa i zanudziłaby... Rafał A. Oddział na ulicy Heweliusza :) (1) Moje oczy i oczy mojej rodziny już od lat są pod opieką Visusa:-)Do tej pory... Edyta S. Błędy (2) Opłaciliśmy z góry dwie wizytu, na drugą zostaliśmy omyłkowo umówieni do nie... Marcin Alicja - opinia (1) Byłam z 4 letnia córka gdybym mogła dałabym więcej niż 6. Profesjonalna... Alicja Zdecydowanie na tak! (1) Krótko i na temat: super jakości sprzęt, uprzejmy personel, profesjonalni... Marek Polecam , bardzo dobry okulista. (2) Pan doktor bardzo profesjonalnie diagnozuje choroby oczu. Ma nowoczesny... pacjentka Nie polecam! (1) Wraz z narzeczonym odwiedziliśmy dr Parulską kilka miesięcy temu. Ja w celu... Ania Dr Gołębiowski Piotr - okulistyka. (1) Wada wzroku pogłębiała się każdego roku, aż zdecydowałam się na laserową... Katarzyna Rogowska Dr Jan Staniewicz (1) Przed miesiacem przeszlam zabieg implantacji soczewek wieloogniskowych obu... Anna Liwacz Bardzo skrupulatny lekarz (1) Duża wiedza i solidność przy stawianiu diagnozy. Duża uważność ,... EK BARDZO NIE POLECAM! (2) Pani doktor A. Harasimiuk dwa razy potraktowała mnie bardzo niemiło. Udałam... "Zdrowa Pacjentka"