okulista - Małgorzata Lamczak-Kuczyńska (1) Badanie odbyło się w nerwowej atmosferze, zwłaszcza przy nauce zakładania... Edyta :) (1) Przemiły Pan doktor bardzo polecam. Karina Sz Zdecydowanie polecam (1) Pani doktor zdiagnozowała u mnie chorobę której nie zauważył żaden lekarz... Rafał
polecam (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego podejścia do pacjenta. Pełną... Annna 102 (1) Doktor Staniewicz jest rewelacyjnym specjalistom!Podjął się usunięcia zaćmy... Wojtek Dla dziecka (2) Polecam panią dr.Skweres.Spokojna,rzeczowa z podejsciem do dzieci.Chodzę z... mama Malwinki polecam (1) Polecam, zlikwidowali mi wadę -5,5. karol000 dr Żywicka wizyta na plus (1) wczoraj byłyśmy u dr Żywickiej na wizycie. jest to specjalista, od którego... ania Polecam laryngolog (1) Szczerze polecam Pana doktora Sikore,lekarz z powołania,miły,spokojny i... Aneta Bardzo polecam (1) Jeszcze raz dziękuję. Bardzo miła i sympatyczna atmosfera. Profesjonalne... Robert Wspanialy lekarz wpaniale wyposazona placowka (1) Pragne polecic wszystkim wspanialego dr.Szulca szalenie milego z ogromna... Pacjentka Bozena Podziekowania (1) Jestem zdziwiona negatywna oceną, którą przed chwilą przeczytałam na temat dr... Mirosława Harman Uśmiechnięty Kuba! (1) Byłem ostatnio z synem. Obawiałem się przeprawy jak pod Grunwaldem. Jednak... Bartek zadowolona pacjentka (1) Czas oczekiwania na wizytę długi, ale warto było skorzystać. Fachowa... Anka C. W 100% pooooolecam !!! (1) Szczerze polecam salon optyczny zarówno nowy punkt na ul. Heweliusza jak i... Marta Dr Aniśko-Słomińska doskonały okulista z Trójmiasta (1) Pani dr Aniśko-Słomińska to doskonały lekarz okulista. 4 lata temu doznałem... Mario Cudowne uczucie widzieć :) (1) Nie będę tu opisywać całej mojej historii, bo jest bardzo długa i zanudziłaby... Rafał A. Oddział na ulicy Heweliusza :) (1) Moje oczy i oczy mojej rodziny już od lat są pod opieką Visusa:-)Do tej pory... Edyta S. Błędy (2) Opłaciliśmy z góry dwie wizytu, na drugą zostaliśmy omyłkowo umówieni do nie... Marcin Alicja - opinia (1) Byłam z 4 letnia córka gdybym mogła dałabym więcej niż 6. Profesjonalna... Alicja