dr Piotr Klikowicz warty polecenia ! (1) W nieodległym okresie ( 07-04-2015 i 24-05-2016 ) dr Klikowicz dokonał mi... Eugeniusz Zła obsługa (4) Dnia 23.02.2011 byłam umówiona na badanie hrt z synem na godzinę 19.30... ZOFIA nie polecam (1) ogromne rozczarowanie, dwa lata wczesniej pani doktor stwierdziala ze mąż ma... kasia
Prawidłowa diganoza choroby oczu (1) Pani doktor jest przesympatyczną osobą, do tego zna się na tym co robi! Przed... Kasia rewelacja (1) Byłam u Pani dr z synkiem (4 lata)i sama również korzystałam z badania i... Agata P. Dziękuję (1) Polecam każdemu i już poleciłem kilku znajomym osobom, robiłem zabieg w 2014... Franciszek Super! (1) Jestem pod ogromnym wrażeniem Pani dr :). Moja córka jest bardzo nieśmiała,... Dorota Podziękowania! (1) Podziękowania! Przede wszystkim chciałbym podziękować za profesjonalne... Marcin Nie polecam! (1) Wszystkim szanującym swój czas nie polecam! Byłam umówiona prywatnie na... woman Dobry okulista (1) Fachowość, profesjonalizm, uprzejmość. Basia Świetne miejsce (1) Profesjonalna obsługa, świetne podejście do dziecka. Moja córka jest... magda Trauma dla dziecka - nie polecam (1) Po przeczytaniu dobrych opinii o gabinecie umówiłam Córkę na wizytę. Jesteśmy... Karolina Okulista dr Harasimiuk (1) Lekarz profesjonalny,spokojny,godny zaufania Anna Kilian Wspaniałe miejsce (1) Rewelacyjna atmosfera, profesjonalizm a przede wszystkim SERCE do każdego... Anna Kowalewska Bardzo dobry lekarz który zasługuje na najwyższą ocenę (1) dr Piotr Klikowicz zasługuje na najwyższe uznanie. Został mi polecony przez... Krzysztof Najlepszy okulista dla dzieci (1) Pani Blanka jest bardzo miłą i sympatyczną osobą, umie zaradzić każdej... Magdalena Nowak Polecam (1) Super profesjonalne badanie wzroku i podejście do dziecka. Doskonała... Mariusz Rewelacyjna Pani Doktor (1) Profesjonalnie, przesympatycznie, badanie okulistyczne na najwyższym... Magdalena Nowak REWELACJA, GORĄCO POLECAM!!! (1) Byłam dziś z moją 4-letnią córką.Atmosfera cudowna, obsługa profesjonalna,... Asia i Hanka Gorąco polecam! (1) Panie są cudne,bardzo profesjonalne podejscie do małego pacjenta. Badanie... Edyta Grabowska