Prawdziwa Lepsza Jakość Życia (1) Polecam z czystym sumieniem ARTLIFE . 21 lipca miałam zabieg i wada jaką... Joanna Cieszę się ostrym wzrokiem (1) 29 kwietnia miałem zabieg metodą SBK LASIK, wada krótkowroczność -4,75 i... Joanna Polecam wszystkim (3) Dziś mijają dokładnie 2 miesiące od dnia, w którym Pan doktor Piotr... Marzena J
Gabinet Visus godny polecenia!!! (1) Profesjonalna obsługa w badaniach i doborze okularów. Dziękuję Pani doktor... A.Olszewski OROPEDIA - ARSTROSKOPIA KOLANA (2) Polecam z korzystania usług w klinice Laguna Medical z oddziału ortopedii.... JAREK POLECAM (2) Szczerze POLECAM!! W czerwcu 2014 przeszłam zabieg korekcji wzroku z klinice... Magda Danuta - opinia (1) Bardzo przyjemny, elegancki gabinet. Miła Pani Doktor poświęca pacjentowi... Danuta Bardzo fajna klinika. Polecam ! (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tej klinice. Bardzo miła obsługa na... Zuza Zdecydowanie polecam! (2) Korzystałam z poradni kilkakrotnie, zawsze poziom obsługi był bardzo wysoki.... Katarzyna Bardzo zadowolona (1) Polecam wizytę u tego doktora. Na wizytę bardzo krótko czekałam, bo tylko 2... MALWINA okulista (1) dobry lekarz choć trochę drogi ` Super podejście do dzieci (1) Byłam wczoraj z synkiem na badaniu wzroku u Pani dr Skweres. Synek bardzo... Mama Bartka pani z rejerstracji (2) od bardzo dawna lecze sie w przychodni oko juz teraz nie wytrzymalam i pisze... pacjentka Bardzo zadowolony (1) Przez długi czas borykałem się z zapaleniem oka. Wybrałem Dobry Wzrok i nie... Maciej Wdzięczny (1) Ja jestem zadowolony. Zabieg miałem w listopadzie, podobno na nowym sprzęcie.... Robert Polecam (1) Pani dr Lubawska bardzo ciepła i miła w kontaktach z dziećmi, a przede... M. świetni okuliści (1) zdecydowanie polecam , jesteśmy z rodziną bardzo zadowoleni klient Niedowidząca pani lekarz okulista (2) Byłem tam dzisiaj z dzieckiem na komisji i starsza pani lekarz która go... Patryk jaskra najlepiej (1) Moja mama korzystała z usług i jest bardzo zadowolona , na pewno będzie... marianna Pani Ola (1) Bardzo polecam! Przy doborze oprawek obsługiwała mnie pani Ola.Bardzo miła i... Justyna