okulista (1) dobry lekarz choć trochę drogi ` Super podejście do dzieci (1) Byłam wczoraj z synkiem na badaniu wzroku u Pani dr Skweres. Synek bardzo... Mama Bartka pani z rejerstracji (2) od bardzo dawna lecze sie w przychodni oko juz teraz nie wytrzymalam i pisze... pacjentka
Bardzo zadowolony (1) Przez długi czas borykałem się z zapaleniem oka. Wybrałem Dobry Wzrok i nie... Maciej Wdzięczny (1) Ja jestem zadowolony. Zabieg miałem w listopadzie, podobno na nowym sprzęcie.... Robert Polecam (1) Pani dr Lubawska bardzo ciepła i miła w kontaktach z dziećmi, a przede... M. świetni okuliści (1) zdecydowanie polecam , jesteśmy z rodziną bardzo zadowoleni klient Niedowidząca pani lekarz okulista (2) Byłem tam dzisiaj z dzieckiem na komisji i starsza pani lekarz która go... Patryk jaskra najlepiej (1) Moja mama korzystała z usług i jest bardzo zadowolona , na pewno będzie... marianna Pani Ola (1) Bardzo polecam! Przy doborze oprawek obsługiwała mnie pani Ola.Bardzo miła i... Justyna Paulina - opinia (1) Gabinet okulistyczny bardzo dobrze wyposażony. Lekarz przyjmujący bardzo... Paulina Altroskopia (1) W klinice Laguna miałam wykonywany zabieg altroskopi. Terminy praktycznie "... Bożena Polecam (1) Kompetentna rejestracja, wysoki standard wyposażenia, wreszcie lekarz -... Vesp polecam (1) Profesjonalna obsługa.lekarze z powołania.Byłam w centrum z dziećmi i świetne... Ania dla mnie najlepszy okulista (1) bardzo miła obsługa. Dr Szulc to fachowiec, który miał ludzkie podejście do... Rafalski polecam, (1) Byłam z córką na wizycie u dr. Strauss. Wyszłam zadowolona. Trafna diagnoza,... Paulina Ania - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z badań i obsługi w poradni Dobry-Wzrok Bardzo... Ania POLECAM (1) Odwiedziłam to miejsce kilkakrotnie. Zawsze zadowolona. Bardzo miła obsługa.... Pacjentka Elżbieta - jak najbardziej polecam (1) Choruje na cukrzycę od wielu lat ale niedawno trafiłam do tej poradni. Moje... Elzbieta65 celująco (1) Byłem na badaniu prywatnym. Lekarka bardzo uprzejma i profesjonalna. Cena... Michał W.