po wizycie (1) Byłam dziś na pierwszej wyzycie na NFZ do laryngologa w tej przychodni.... pacjentka POLECAM!! (1) Polecam wizytę z małym dzieckiem u Pani Doktor. Wspaniałe podejście. Wizyta w... carlar Pani doktor uratowała mój wzrok (1) Miewałam silne, migrenowe bóle głowy, gdy poszłam do pobliskiego okulisty... Magdalena
JESTEM JUZ PO ZABIEGU!!! (1) MOJE ZYCIE SIE ZMIENILO BO W RESZCIE WIDZE!!! :))) CHCIALABYM BAAAAAAAARDZO... Kasia WIDZE!!! (1) Wreszcie widze!!! XDDD Nie musze juz nosic tych piekielnych okularow! Geez!... kaczinho Jestem bardzo zadowolony (1) Kilka miesięcy temu pojawiła mi się ciemniejsza plamka przed oczami (jednym... Adam P. PORAŻKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (7) PO CO PODAJĄ NUMER TEL....SKORO I TAK NIKOMU NIE CHCE SIĘ... wściekły pacjent Doskonały specjalista (3) P. Doktor jest najlepszym specjalistą z jakim miałem do czynienia.... Marek Z. Nie polecam (1) jak inni pisali dodzwonić się nie da.... oczywiście tylko na nr dla klienta... Darek Brigitte - opinia (2) Powtórzę opinię, którą już zamieszczono gdzie indziej, bo jak najbardziej... Brigitte Robert Janeczek - opinia (3) Krótkowzroczność hodowałem od ćwierćwiecza dobijając do -3.5 -4. Pozbyłem się... Robert Janeczek Michał (2) Zdecydowanie polecam, całe życie chciałem pracować jako zawodowy wojskowy, co... Michał Astygmatyzm (2) Zdecydowałam się na laser ze względu na duży astygmatyzm i minusy. Nadszedł... Joanna Miła obsługa (1) Bardzo polecam, obsługa miła, dbałość o klienta wzorowa. Marta Polecam (1) Bardzo miła Pani doktor w Kielnie. Co najważniejsze to wizyta na fundusz w... Mirosława Osobiście nie polecam (1) Jakiś czas temu byłam z córka u Pani Doktor, nie miła, poleciła mi coś co... Karolina Joanna - opinia (1) Wszystkim , którzy ciągle się wahają z podjęciem decyzji o zrobieniu... Joanna Polecam każdemu ! (1) Dotarłem do Dobrego Wzroku z polecenia okulisty z Gdyni. Nie zawiodłem się -... Marcin Nie polecam (1) Byłam na wizycie kwalifikującej. Najpierw badania oczu później rzekoma... Olka polecam (1) Nadal nie mogę w to uwierzyć że moja wada została skorygowana do... Piotr