Zdecydowanie polecam (1) Miejsce warte polecenia. Pełen profesjonalizm Mateusz niestety zawiodłam się (2) Byłam w salonie kilka razy z córką i byłam raczej zadowolona. Niestety jak... Marta Maria - opinia (1) Przemiła obsługa, profesjonalnie Pan Doktor Gawęcki jest świetnym... Maria
M. - opinia (1) Polecam. Miła obsługa i sprawne leczenie. M. 100% brak profesjonalizmu (1) To co mnie spotkało w tym miejscu,delikatnie można nazwać brakiem... Teresa Fachowa pomoc i bardzo miła atmosfera (1) Jestem zadowolona z wizyty. Badanie było kompleksowe i rzetelne. Katarzyna z Gdyni wspaniały lekarz (1) miałem zabieg w kwietniu 2013 roku przeprowadzony przez dr Klikowicza,... Jarek Polecam ! ! ! (1) Bardzo przyjemny człowiek z rewelacyjnym podejściem. Kuba91 Szybko, sprawnie, doskonale!! (1) Szczerze polecam dr. Piotra, usłyszałem o nim od starego znajomego... Mateo miła obsługa (1) obsługa bardzo miła i profesjonalna :) Jestem zadowolona z wizyty... zadowolona klientka Rekonstrukcja ACL i szycie łąkotki (1) W maju2014 przeszedłem w Lagunie zabieg rekonstrukcji ACL i szycia łąkotki.... Kamil Maria z Gdańska - opinia (2) Jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia do pacjenta i szybkiego... Maria z Gdańska okulary do szuflady (1) żałuję, że dopiero teraz zrobiłem sobie laserową korektę wzroku. mam stracone... Janusz klasyka (1) wspanialy fachiwiec,do tego koneser muzyki podzrawiam,dream theater w gdyni w... Andrzej Aleksandra - opinia (1) Serdecznie dziękuję za fachową pomoc i trafną diagnozę. Pełny profesjonalizm... Aleksandra Blikpol - opinia (1) Chciałabym podzielić się swoimi wrażeniami. Decyzję o laserowej korekcji... Z.Z. po wizycie (1) Byłam dziś na pierwszej wyzycie na NFZ do laryngologa w tej przychodni.... pacjentka POLECAM!! (1) Polecam wizytę z małym dzieckiem u Pani Doktor. Wspaniałe podejście. Wizyta w... carlar Pani doktor uratowała mój wzrok (1) Miewałam silne, migrenowe bóle głowy, gdy poszłam do pobliskiego okulisty... Magdalena JESTEM JUZ PO ZABIEGU!!! (1) MOJE ZYCIE SIE ZMIENILO BO W RESZCIE WIDZE!!! :))) CHCIALABYM BAAAAAAAARDZO... Kasia