dr Panasik - świetny specjalista (1) Polecam gorąco dr Panasik - cenię lekarzy, którzy przeprowadzają z pacjentem... Joanna Polecam szcerze - dzięki zabiegowi mam wymarzoną pracę! (1) Dzięki zabiegowi, któremu poddałem się w Tej placówce mogę wykonywać zawód ,... Adam z Gdańska bardzo zadowolona (1) Miesiąc temu przeszłam korekcje w Blikpolu u doktora Czuszyńskiego. Lekarz od... Ela Sz.
Polecam (1) profesjonalna i miła obsługa, a Pani doktor posiada naprawdę sporą wiedzę.... Tomek Bardzo dziękuję dla całego persobnelu a w szczególności pani dr ewie lange za to że moje życie wygląda teraz jak bajka:):) (2) Polecam każdemu ta klinikę z całego serca wspaniała opieka pani doktor ewa... EMILIA Zdecydowanie polecam (1) Miejsce warte polecenia. Pełen profesjonalizm Mateusz niestety zawiodłam się (2) Byłam w salonie kilka razy z córką i byłam raczej zadowolona. Niestety jak... Marta Maria - opinia (1) Przemiła obsługa, profesjonalnie Pan Doktor Gawęcki jest świetnym... Maria M. - opinia (1) Polecam. Miła obsługa i sprawne leczenie. M. 100% brak profesjonalizmu (1) To co mnie spotkało w tym miejscu,delikatnie można nazwać brakiem... Teresa Fachowa pomoc i bardzo miła atmosfera (1) Jestem zadowolona z wizyty. Badanie było kompleksowe i rzetelne. Katarzyna z Gdyni wspaniały lekarz (1) miałem zabieg w kwietniu 2013 roku przeprowadzony przez dr Klikowicza,... Jarek Polecam ! ! ! (1) Bardzo przyjemny człowiek z rewelacyjnym podejściem. Kuba91 Szybko, sprawnie, doskonale!! (1) Szczerze polecam dr. Piotra, usłyszałem o nim od starego znajomego... Mateo miła obsługa (1) obsługa bardzo miła i profesjonalna :) Jestem zadowolona z wizyty... zadowolona klientka Rekonstrukcja ACL i szycie łąkotki (1) W maju2014 przeszedłem w Lagunie zabieg rekonstrukcji ACL i szycia łąkotki.... Kamil Maria z Gdańska - opinia (2) Jestem zadowolona z profesjonalnego podejścia do pacjenta i szybkiego... Maria z Gdańska okulary do szuflady (1) żałuję, że dopiero teraz zrobiłem sobie laserową korektę wzroku. mam stracone... Janusz klasyka (1) wspanialy fachiwiec,do tego koneser muzyki podzrawiam,dream theater w gdyni w... Andrzej Aleksandra - opinia (1) Serdecznie dziękuję za fachową pomoc i trafną diagnozę. Pełny profesjonalizm... Aleksandra